A gyermekáldás előtt álló kismamák és papák angol bababútorok, komplett babaszoba enteriőrök, dekorációs elemek, játékok, ajándékok, babakocsik és sok-sok kiegészítő között válogathatnak. A vásárlás természetesen távolabbról is megoldható a bolt által üzemeltetett webshopban. A bababútor kollekciók közül most a Rialto tölgyfa színű bútorcsaládot mutatjuk be elemenként. A linkekre lépve kaphatnak további információkat, illetve a regisztrációt követően a vásárlás is megkezdhető.

Angol babaszoba bútor

Szekrény - Rialto Tölgy

Egyszerű és modern vonalvezetés. Két akasztórúd is elhelyezhető benne egymás alatt a szekrény egész szélességében. Ahogy nő a gyermek, ezt akár egyre is cserélhetjük és remek ifjúsági szekrényként is használhatjuk tovább. Mérete: 180x80x54 cm. Babaszoba szekrény

Pelenkázó komód - Rialto Tölgy

Tökéletes azoknak a családoknak ahol kevés a hely. Három mély fiókjában sok minden elfér, a későbbiekben pedig a pelenkázó része eltávolítható és akár hétköznapi komódként is használható tovább. Mérete: 95x80x54 cm. 

Pelenkázó komód

Rialto tároló láda és polc

 

A Rialto termékcsalád legújabb tagja ez a csomagban kapható tároló láda és polc. Tökéletesen illeszkedik a Rialto bútorokhoz. Méret (polc): 19.5 X 72 X 17 cm. Méret (tároló): 50 X 78 X 46.5 cm.  Csak tölgy színben kapható. 

 

Babaszoba tároló láda

Babaszoba polc

Babaágy, gyerekágy - Rialto Tölgy

A fekvő felület akár 3 magasságban is állítható, amikor pedig már nem szükséges a rácsoságy, ifjúsági ággyá is alakíthatjuk. 

Babaágy, rácsos ágy

GyerekágyMamas & Papas

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09.00 - 20.00

Telefon: 06-1-326-0800

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00