Az újszerű szemlélet azon alapul, hogy a gyerekbútor kísérje el a gyermeket születésétől fogva egészen serdülő koráig. E cél megvalósításának fontos eleme, hogy a bútorcsaládok tervezése során a gyermekek életkori sajátosságai és igényei kiemelt szerepet kapnak. A Playo.hu bútorai tökéletesen megfelelnek bármely korosztály számára, legyen szó akár csecsemőről, akár egy serdülő fiatalról. 

Playo gyerekbútor

A Playo.hu 100%-ig magyar tulajdonosai évtizedek óta foglalkoznak játékkal, gyerekekkel nem csupán otthoni környezetben, hanem hivatásszerűen is. A cél egy igazán friss, fiatalos, változatos gyerek-, és ifjúsági bútor megtervezése és hazai gyártása volt, mellyel lehetővé tették, hogy a mai magyar gyerekbútor kínálatban elérhető áron, minőségi, designtermékekhez jussanak a vásárlók.

Playo babaszoba

A magyar tervező az előkészítés során a változtathatóságot, a funkcionalitást, a biztonságot és a formát tartotta szem előtt. Az egyes bútorcsaládokat úgy alkotta meg, hogy azok csecsemőkortól egészen serdülő korig kiszolgálják a gyermek igényeit. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekszoba egységes képét megőrizzük akkor is, amikor a baba kinőtte a kiságyat és le kell cserélni egy nagyobbra, vagy egy kiegészítő játéktárolót kell beszerezni a megnövekedett játékállomány miatt. Az egyes bútorok a gyermek növekedésével együtt változtathatóak úgy, hogy kielégítsék a változó igényeket, valamint alkalmazkodnak az életkori sajátosságokhoz. A mobilitással, és a cserélhető fogantyúkkal például a design is követi a gyermek növekedését.

 Playo bababútor kiságy, pelenkázó

Playo magyar bababútor

A bútorok gyártásánál kiemelt szerepet kap a minőség, annak érdekében, hogy a bútor valóban hosszú évekig biztonságos környezete legyen a gyermeknek. A fióktompítók és ajtóbehúzók is alapfelszereltségként vannak beépítve. A bútorok Magyarország egyik legkiválóbb asztalos üzemében készülnek, ahol több mint 4500 m2-en a legkorszerűbb számítógép vezérlésű, CNC-, lapszabász, felületkezelő, élfóliázó gépekkel a legjobb minőséget garantálják a Playo bútorainknak.

Playo variálható gyerekbútor

Playo bababútor

Playo fiú bababútor

Playo rózsaszín bababútor elemek

A bútorok értékesítése főként az interneten keresztül történik. Mindenkinek javasolják azonban, hogy a változatos színeket tekintsék meg a XIII. kerület Visegrádi utcai Fair Play Játékbolt különtermében berendezett bemutató teremben.