November 13-14-15. Budapest Sportaréna!

Szülőnek lenni a legszebb felelősség. Leírhatatlan élmény gondoskodni gyermekünkről, de közben ezer meg ezer kérdés merül fel, helyesen csináljuk-e. A BabaMama Expo és KidExpo azért született meg, hogy segítséget nyújtson a szülőknek a gyermeknevelés minden kérdésében, miközben a gyerekek önfeledten játszanak és szórakoznak.

A várandósokat és kisbabás szülőket számtalan hasznos információ, ingyenes tanácsadás, nélkülözhetetlen baba- és kismama termék várják a helyszínen, kulturált és igényes környezetben. Az óvodás és iskolás gyerekek interaktív foglalkozásokon és edukatív játékokban vehetnek részt, letesztelhetik az idei karácsony slágerjátékait, és találkozhatnak kedvenc TV csatornáik szereplőivel is.

A 10. évfordulóját ünneplő BabaMama Expót és KidExpót hatalmas szülinapi bulival köszönti a rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék. Élményparkjukban több ezer cupcake várja, hogy a kis kukták feldíszítsék őket, mini színpadán pedig egész nap bűvész és bohóc műsor szórakoztatja a gyerekeket. Az élményparkot felkeresők egy mesebeli fotózás részesei is lehetnek, emellett készíthetnek kézműves szülinapi kellékeket és megfesthetik saját malacperselyüket is. A kisbabákat babazsúr, a kismamákat és kispapákat pedig egy különleges tejfakasztó kvíz várja az Élményparkban.

Baba Mama Expo 2015

Nagyon sok köszönő levelet kaptunk az elmúlt években látogatóinktól. Míg a kismamák elsősorban azt emelik ki, hogy a várandósság során rendezvényünk a legjobb tájékozódási pont, ahol szakértő tanácsokat kapnak, és élőben is megnézhetik az addig csak reklámokból ismert baba- és kismama termékeket, az óvodás és iskolás korú gyerekek szülei a kényelmes és biztonságos környezetet, színvonalas programokat, foglalkozásokat és karácsonyi ajándékötleteket szeretik leginkább." – mondja Fülöp Judit, a rendezvény főszervezője.

A gyerekek és szülők mellett a nagyszülők is kiemelt figyelmet kapnak idén az eseményen, akiknek egy hatalmas falon hagyhatnak üzenetet unokáik, megköszönve a szeretetet, tudást és gondoskodást, amit tőlük kapnak. A korán kelők szombaton és vasárnap már reggel 9 órától belevethetik magukat a helyszíni kalandokba és programokba! Azért is érdemes kihasználni a hosszabb nyitva tartást és korán érkezni, mert a nagyszínpadon szombaton délelőtt 10 órától Alma koncert lesz! 

És mindezt még lehet fokozni! Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés, és ráadásként minden gyerek egy szuper Hasbro ajándékot is kap a bejáratnál! A látogatók értékes ajándékokat, többek között családi hétvégét, bababútort és játék vásárlási utalványt is nyerhetnek, a kismamák között pedig egy 20 éves őssejt szerződés is gazdára talál a Krio Intézet felajánlásával, így feltétlenül érdemes már előre regisztrálni.

Részletek és regisztráció:

www.babamamaexpo.hu
www.kidexpo.hu 

Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!

 

A Lakberinfo.hu és a Baba Mama Expo közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a Baba Mama Expo felajánlásában az 5 db páros belépőjegyet!

Mindössze 3 kérdésre kell válaszolnod és máris esélyes vagy a Nyereményre!

A nyeremény: 5 db páros belépőjegy!

Játék indításának ideje: 2015 - 11 - 11 - 13 óra

Játék lezárásának ideje: 2015 - 11 - 13 - 15 óra

A Lakberinfo.hu Lakberendezési magazin Facebook oldalán 2015-11-13-án 15 órakor zárult le a páros belépőjegyek sorsolása a Baba Mama Expora.

Gratulálunk a szerencsés Nyertesnek aki nem más mint:

Goózné Győrffi Barbara

A Belépőjegyeket a Papp László Budapest Sportaréna VIP pénztárában lehet átvenni és hivatkozni kell a Lakberinfo.hu Facebook nyereményjátékára.

Kellemes kikapcsolódást kíván a Lakberinfo.hu!