Faktum babaszoba

Az első babájukat váró szülők számára a babaszoba megtervezése egyszerre örömteli, fárasztó, de nagyon izgalmas! Hasznos, ha a kicsinek már kezdettől saját teret, de legjobb, ha saját szobát tudunk kialakítani, a tervezés fázisában érdemes ebből kiindulni. A babaszoba kialakításánál a baba és a szülő igényeit egyaránt figyelembe kell venni. Egy újszülött az első hónapokat gyakorlatilag alvással tölti, így az egyik legfontosabb teendő a megfelelő kiságy kiválasztása.

Faktum magyar bababútor

Faktum retró bababútor

Faktum kiságy és pelenkázó

Az ideális babaágy

A felhasznált anyagokon túl fontos az ágy mérete, a különböző funkciói, hogy biztonságos legyen és természetesen a külső megjelenés is sokat számít. Ezek a tényezők együtt alkotják az ideális választást. A kiságyat ne tegyük huzatos, zajos helyre, fűtőtest vagy rosszul szigetelt ablak közelébe, mert ezek a külső környezeti hatások nincsenek kedvező hatással a babára. Javasolt már most megfontolni, hogy meddig szeretnénk használni a kiságyat. Vannak olyan kiságyak, amelyek kis heverővé alakíthatók és akár az óvodáskor végéig is használhatja a gyermek, ezek általában 140*70-es fekvőfelülettel rendelkeznek.

Ha elegendő hely áll rendelkezésünkre érdemes egy ilyen átalakítható kiságyat beszerezni. Aprócska babaszoba esetén az úgynevezett kombi ágy a legideálisabb választás. Léteznek már olyan 5 az 1-ben babaágyak, melyek nem csak heverő, de íróasztal funkciót is betöltenek, sőt még egy kistestvér érkezésénél is megoldást nyújtanak, így nem kell újabb babaágyat vásárolni. Ha azonban a szülői hálóban kap helyet a babágy, akkor a legfeljebb 120*60-as méret a javasolt!

Faktum fehér babaszoba

Faktum kiságy és babaszoba

Faktum tömörfa bababútorok Kecsekmét, Szeged

Tárolás

Villámgyorsan elérkezik az az idő, amikor kevésnek bizonyul az elsőnek beszerzett néhány bútordarab. Ahogy nőnek a gyerekek, gyarapodnak a ruhák, cipők, játékok. Ezzel együtt megnő a tárolókapacitás iránti igény is. Ilyenkor érdemes beszerezni nagyobb szekrényeket, sok fiókos és polcos tárolókat.

Biztonság mindenekelőtt!

Ügyeljünk rá, hogy olyan bútort válasszunk, amely megfelel az előírásoknak, de még nyugodtabban lehetünk, ha TÜV minősítéssel rendelkező termékeket vásárolunk. Ebben az esetben biztosak lehetünk benne, hogy minden biztonsági előírást alkalmaztak, nekünk csak a funkciókat és a dizájnt kell kiválasztanunk.

Világoskék Faktum bababútorok

Faktum nyírfa színű bútor

Faktum retró bababútor és lakberendezési kiegészítők

A Faktum babaszoba és gyerekszoba bútorait az érdeklődők négy márkaboltban és közel ötven kereskedésben megvásárolhatják országszerte. Márkaboltjaink elérhetőségei:

 Faktum bababútor

www.faktumbutor.hu

RS bútorház
1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 78.
Telefon: +36-30-689-8083 

M7 Faktum Budaörs
2040 Budaörs, Építők útja 2.
Telefon: +36-30/867-5901 

Faktum Szeged
6724 Bakay Nándor u. 29.
Telefon: +36-30/437-6676 

Faktum Kecskemét
6000 Izsáki út 2.
Telefon: +36-30/857-6759 

Biztonságos Faktum Babaszoba