Poppi bababútor család

A Poppi Bútorcsaládunkról

Sokak által kedvelt termékként tudhatjuk a mieink között a Poppi bútorcsaládot.

Azt, ami az erényünk, a FAKTUM erénye, azt a bútoraink szavak nélkül mutatják. Ha betérnek hozzánk, a kellemes, világos, tágas üzletünkbe, ahol háttérben halk zene szól, ahol 2 kollégánk várja az érdeklődőket és bátran mondhatom, hogy a minőség mellett a kiszolgálásban is egyedülállóak vagyunk… ott a bútorok mesélnek, ott lelke van egy-egy mintának, ott érzik a kismamák a biztonságot, a mintákba ültetett mosolyt, melegséget, pajkosságot. Mi ez, ha nem a lelke a bútorainknak, ami ma-holnap átöleli a várva várt kisherceget vagy a kishercegnőt.

Ha Poppi, akkor a fehérre festett bútorlap Rigoletto bronz színnel kombinálva. Babaágyából megtalálható a 120*60, 140*70 és természetesen az egyre keresettebb kombiágy kivitelezés is. A kiságy mellé, ha a hely engedi, mindig javaslunk egy pelenkázó kisszekrényt – aminek szintén kétféle kialakítási módját láthatják nálunk – kinek a fiókos, kinek az ajtós szimpatikusabb, fölé pedig tehetünk egy kis polcot.

Ezt hívjuk miniszettnek, hiszen az induláshoz ennyire valóban szükség van, de őszintén szólva, első körben elegendő is. Ágyikó, kisszekrény, polc. Minden kéznél. Esernyőt tartó kedves maci az ajtókon és mesés apró felhőcskék sora a fiókokon. Ez már önmagában is mesevilágba varázsol. Egy kellemes pihenőfotellel a bútorok között, garantált, hogy nyoma sem lesz a borús hangulatnak… a felhők csak a játék végett vannak jelen

Ám abban az eseten, ha van helyünk bőven, és előre láthatóan hosszútávon fogja a kis pocaklakó birtokolni a számára kiválasztott szobát, érdemes hosszútávra tervezni és kicsit szabadabbra engedni a fantáziát. Több saját bútorcsaládunk mellett az is érvényes a Poppira, hogy egyedi a szekrényének összeállításában is: 4 önálló 180*60cm-es elemekből választhatjuk össze kedvünkre attól függően, hogy milyen az elképzelés.

Faktum Poppi tárolószekrény

Poppi magyar bababútor

Poppi pelenkázó

Poppi felhős bababútor minta

Poppi babaszoba

A Poppinak megvan a teljesen nyitott polcos, a polcos de alul 2 fiókos, az 1 ajtós 2 fiókos és a teleajtós változata is. Tehát, csak le kell mérni a szobát és máris látják, hogy mi mindent szeretnének. A kicsi érkezése eleve nagy felfordulást hoz a kezdetekben, kezdve a ráhangolódástól, a szükséges kisebb nagyobb kiegészítők megvásárlásáig.

Mi most a Poppi miniszett kedvezményes kínálatával szeretnénk segíteni a babájukat váró családokat, illetve tudván a bútoraink minőségét, garantálni a hosszú-távú biztonságot.

Poppi miniszett akció

Az AKCIÓ időtartama 2017-05-12 és 05-27 között!

 Faktum bababútor

www.faktumbutor.hu


RS bútorház

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 78.
Telefon: +36-30-689-8083

M7 Faktum Budaörs
2040 Budaörs, Építők útja 2.
Telefon: +36-30/867-5901 

Faktum Szeged
6724 Bakay Nándor u. 29.
Telefon: +36-30/437-6676 

Faktum Kecskemét
6000 Izsáki út 2.
Telefon: +36-30/857-6759 

Biztonságos Faktum Babaszoba