Étkező látványterv térelválasztóval

Ma egy modern konyhabútort mutatunk be olyan étkezővel, ami akár teljesen elszeparálható, illetve egy fiatalosan berendezett nappalit. Izgalmas pillanat, főleg a hölgyek körében a helyszíni felmérést követő időszak, amíg elkészülnek a 3D látványtervek és először pillanthatják meg otthonuk új külsejét, a terekben rejlő lehetőségeket. Ennél a lakásnál a konyha és az étkező van egy térben, a nappali külön helyiségben található. A közös légtér ilyenkor bőven ad mozgásteret, és egy remek tolóajtós megoldásnak köszönhetően egy egyszerű mozdulattal teljesen el is szeparálható a konyhától. A homokfúvott üvegen keresztül fény azért érkezik a helyiségbe, ezért nem teljes a lezárás. Az enteriőröket a könnyed és modern életérzés járja át, egymással remekül harmonizáló színek, amit egy-egy harsányabb színkompozícióból álló festmény-együttes tör meg.

12 személyes étkező berendezése

Kecskemét lakberendezés modern étkező

Tolóajtóval leválasztható étkező és konyha

Az étkező egyedi letisztult terét a hangsúlyos design lámpák és a zöld krokodilbőr mintázatú kárpitok teszik látványossá. A konyhabútoron egyértelműen a minimál jegyek uralkodnak, az élbemart fogantytúk és sima felületek, nagy fiókos elemek amik mind-mind a napi kényelmes használatot szolgálják. A munkalap végén egy szolid kétszemélyes reggelizőpult is a megfelelő magasságba került.

Modern egyedi konyhabútor reggelizővel

Modern konyha élbemart fogantyúkkal

Tejüveg tolóajtó savmart

Minimalista konyhabútor fogantyú nélkül

Fém dekorelem a konyhában

Modern egyedi konyha látványterv gépekkel

A hosszúkás alapterületű nappaliba érve a barna gazdag, helyenként sötétebb árnyalatai kerülnek túlsúlyba, a kanapé a szőnyeg, az egyedi tervezésű nappali szekrény és lapfüggönyök formájában. A tulajdonosok elégedetten dőltek hátra, a tervek tökéletesen elnyerték a tetszésüket, hamarosan meg is kezdődhettek a kivitelezési munkálatok.

Nappali lakberendezés látványtervei

Könyvespolc nappaliban elrendezés

Egyedi tervezésű nappali szekrény

Kanapé és sarokgarnitúra elrendezése nappaliban

Modern nappali berendezése KK Beltér Stúdió Kecskemét

 

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K.K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu