Akik már jártak korábbi S/ALON kiállításokon, emlékezhetnek, hogy egy hatalmas függöny mögött sejtelmes félhomályban szépen megvilágított standok között vonulnak fel a kortárs lakberendezésben rejlő kortárs újdonságok. Színes enteriőrök, meglepő design megoldások a minőség jegyében. A cél, hogy olyan benyomásokat éljenek át a látogatók, ami gondolatindító és feltöltő erejű. Mindezek segítenek a tervek az igényes otthon és környezet kialakításának továbbgondolásában.

A kiállítók között idén a KK Beltér Stúdióval a 17/B standon találkozhatunk, akik tervezési és design koncepciójukat egy nem mindennapi installációban szeretnék közvetíteni. Szemlélő és Alkotó viszonya ez. A közös pont a műterem, ahol megtörténik a találkozás. Az ott átélt benyomásoknak köszönhetően egy kicsit kiléphetünk a térből és időből és egy kötöttségek nélküli álomban találhatjuk magunkat. Az antik kort idéző Artemisz szobor, az éltető víz erejére és a megtisztulás iránti vágyunkra utaló fürdőkád mellett megjelennek a modern vonalak, az ősi szimbólumok. A standon egy festőállvány és egy utazóbőrönd is erre a felfedezésre utal majd.

Kitekintés ez a formatervezésben, az enteriőrtevezésben rejlő lehetőségek iránt. A tervező Kirják József által készített díjnyertes fotók, az Aranyfa és a Sokaság, amely az alaszkai Matanuska gleccser vízében készült, mind egy irányba mutatnak. A mai korba, ahol az ember ismét vissza akar térni a természethez, és annak a legtisztább lényegéhez.

KK Beltér Stúdió stand

Egyedi bútorok KK Beltér Stúdió

Kirják József fotó

Szobor és fotó

Térben álló kád

A stúdió munkásságáról érdemes tudni, hogy a belső terek mellett a legkülönösebb formájú bútorok tervezésében és kivitelezésében is sok éves tapasztalatra tettek szert. Kedvelt anyaguk a fa, és minden egyes látványtervben művészi igényességet kapunk.

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K.K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu