Hauge étkezőszék

A BoConcept elkötelezettségét hét évtized után is kiváló kézműves munka, elegáns kidolgozottság és minőségi anyagok jellemzik. 1952 óta ezek az alapelvek mit sem változtak. 

A dán időtlen lakberendezési stílust a legújabb Kollektion sorozatban is felfedezhetjük. Ismerjük meg kicsit részletesebben is ezeket az újdonságokat! Ha Te is vonzódsz a letisztult, ízig-vérig kifinomult skandináv design iránt, akkor tarts velünk! Nappali, étkező és home office bútorainkat úgy terveztük, hogy évtizedeket átívelve is divatosak legyenek. Az egyszerűséget, a minimalizmust és a funkcionalitást ötvöző kínálatunkban a dán dizájn kulcsfontosságú elemeit használjuk. Így termékeink mindig kiállják az idők próbáját, amit hűséges vásárlóink is igazolnak.

BERNE KANAPÉ
A Berne kanapéban a funkcionális formák és lágy ívek találkoznak. A híres bútortervező, Henrik Pedersen által megálmodott, könnyed és elegáns bútordarab a nappali centrumában foglal majd helyet. Az osztott ülőfelület, a keskeny kartámasz és a vékony fém lábak a könnyed megjelenést szolgálják. A háromszemélyes és a kétszemélyes változatok mellé fotel is rendelhető. 

Berne kanapé

Berna kanapé és dohányzóasztal

Berne kanapé és Princeton fotel

A PRINCETON FOTEL
A modern elegancia és a puha kényelem találkozik ebben a tökéletesen arányos dizájnban, amely kitűnik a tömegből. A funkcionális szépség iránti elkötelezettségéről híres tervező, Morten Georgsen tervezte fotel könnyed, nőies stílusa bármely szobában jól mutat. A finoman ívelt háttámlájú bútor bárszék és étkezőszék változata is elérhető. Így egylégterű étkező-nappalikban is tökéletes lesz az egység. 

Princeton fotel

MADRID KÁVÉZÓASZTALOK
Letisztult vonalak és kerek formák együttese alkotja a Madrid kávézóasztalt. Egyszerű vonalaihoz masszív láb és különleges kőmintás asztallap tartozik, így könnyedén kombinálható a meglévő berendezéssel.

Madrid side table

Madrid kávézóasztal

LUND SZEKRÉNY
A Lund a klasszikus szekrény modern interpretációja. Az elegáns, karcsú fém kerettel, csőlábakkal, tölgyfa polcokkal és üveg külsővel készült bútordarab igazán stílusossá varázsolja otthonodat. Az oldalsó üvegezésnek köszönhetően légies megjelenéssel van jelen a térben ez a dán design bútor. 

Lund szekrény üvegezett

Lund szekrény BoConcept

HAUGE ÉTKEZŐASZTAL
A Hauge étkezőasztal esetében a fa részletek szépen hangsúlyozzák a dán dizájnörökséget és a kézműves hagyományokat. A választható bővítőlappal ellátott asztalhoz tökéletesen illik a Hauge étkezőszék, amely szintén az időtlen hangulat megteremtéséért felel. A strapabíró felület egy natúr és egy sötétbarna árnyalatban választható. 

Hauge lekerekített étkezőasztal

Hauge étkezőasztal

HAUGE ÉTKEZŐSZÉK
A Hauge étkezőszék a stílusazonos Hauge étkezőasztallal vagy meglévő étkezőbútoraiddal is kompatibilis lesz. Lágy, organikus formájával és fa részleteivel minden helyiséget elegánssá tesz. Öblös kialakítása minden oldalról támasztja a törzset, és hosszabb időn keresztül is kényelmes ülést biztosít. 

Strapabíró dán design BoConcept bútor - Mindennek ellenáll!

Hauge étkezőszék

A HAMILTON ÉTKEZŐSZÉK
A Hamilton étkezőszék finom ívei jól illenek a sorozat többi tagjához. Kétféle láb kialakítással  kapható: keskeny, cső alakú fémlábakkal a modern megjelenésért és forgó alappal az intelligens rugalmasságért. Bármelyikre is esik a választás, kedvelt darabja lesz otthonunknak. 

Hamilton szék

Hamilton szék

MADRID ÉTKEZŐASZTAL
Letisztult vonalak és organikus formák találkoznak a Madrid étkezőasztal figyelemre méltó megjelenésében. Modern, lebegő kialakításával és minimalista megjelenésével számos, különféle étkezőszékkel kombinálható. A kisebb terekben is jól elhelyezhető asztal a családi ebédek kedvelt helyszíne lesz.

Madrid étkezőasztal

KINGSTON ÍRÓASZTAL
A Kingston asztalban a szépség és a funkcionalitás ötvöződik. Könnyű, skandináv lágyság jellemzi, és kifinomult, integrált fiókkal rendelkezik a mindennapi irodai eszközök tárolására. Méretének köszönhetőn jól alkalmazkodik a terekhez, és megfelelő magasságú, ha laptopot használunk. 

Kingston íróasztal

ASTI ÍRÓASZTAL
Könnyű, letisztult sziluettjével az Asti íróasztal bármilyen otthoni irodába illik. A fémből és fából készült, kifinomult szegélyű dizájn zárt, mégis nyitott munkaterületet teremt. A szögletes keret csőlábakon állva légies megjelenésű akár térbe, akár fal mellé állítva. 

Asti iróasztal

Asti íróasztal fal mellett

IRODASZÉKEK
A kényelmes ülés ugyanolyan fontos a produktivitás szempontjából, mint az íróasztal kialakítása. Új irodaszékeink, a Hamilton és az Adelaide ergonomikus kialakításúak, így kiemelkedő háttámaszt biztosítanak, és segítenek a koncentráció fenntartásában. Tökéletesen illenek a Kingston vagy az Asti íróasztalhoz is. 

ANYAGOK
Az új kollekcióval új anyagok is megjelentek. Két új felület, bútorszövet típusok és új színek segítenek a kedvenc összeállítások kiválasztásában. 

NATÚR TÖLGY
Fafurnérjaink kínálata a természetes tölgy bevezetésével frissül. A tiszta, erős UV-lakkbevonattal készült természetes faszemcsék melegebb, hívogatóbb hatást keltenek.

Natúr tölgy felület

AUCKLAND BUKLÉ
Az Auckland buklé egy vastag buklészövet, amely hurkolt fonalból készül. Fehér és bézs színben kapható, és a legnépszerűbb Lazio szövetünk nehezebb, strukturáltabb változatát kínálja.

Auckland buklé szövet

WELLINGTON
A Wellington szövött filc bútorszövet, amely 100%-ban új-zélandi prémium minőségű, közepes vastagságú gyapjúból készül. Különleges ultrapuha és szaténszerű tapintásával a klasszikus nemez modern változata.

Wellington szövött filc

SKAGEN
Az Új Kollektion a Skagen szövetet új, világoszöld színben kínálja. A modern, mégis elegáns, csíkos bársony nyugtató hatású, pozitív szemléletet és kiegyensúlyozottságot visz minden helyiségbe.

Skagen szövet

TOMELILLA
Csábító fényével és melanzs hatásával a Tomelilla szövet a megnyugtató, puha érzetet erős tartóssággal kombinálja. A világosbézs színekben készült szövet klasszikus megjelenésű, mégis kortárs hatást kelt.

Tomelilla szövet

Várunk szeretettel bemutatótermeinkben, ahol bútorválasztás előtt ellátunk lakberendezési tanácsokkal is.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, illetve a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban 1. emeletén. Cím: Törökbálinton a Tópark utca 1/a. 


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu