Romantikus lábaskád

Ha régi házat veszel, vagy ráakadsz egy jó állapotú lábas kádra, mindenképp adj neki egy esélyt. Egy felújítás csodákat tehet. Igazán csajos, romantikus hangulatú fürdőszobát varázsolhatsz vele.

Klasszikus lábas kád elegáns fürdőszobába

Világos fürdőszoba régi csapteleppel

Bármilyen kicsi vagy nagy térben jól mutat. Egyből magához vonzza a tekintetet, s a tér fókuszpontjába kerül. Szebbnél-szebb pasztell színekre festheted, olyan hangulatot adva a fürdőszobádnak, amilyenre éppen vágysz.

Trendi fürdőszoba lábas káddal és halóablakkal

Régi lábas kád világoskék

Ha van kedved, bátran függönyözd a fürdőszobád szép textilekkel, akkor is, ha nincs ablak. Egyrészt, ha lefüggönyözted, senki nem fogja tudni, rajtad kívül, hogy a sűrű textilek mögött nincs más, csak fal, másrészt ez egy kitűnő lakberendezési trükk, ha növelni akarjuk a teret és csökkenteni a bezártság érzetet (tipp: konyhában is működik).

Régi lábas kád zuhanyfüggönnyel és mozaikburkolattal

Elegáns lábas kád krómozott lábbal

Sárga lábas kád
A kedvencem a klasszikus oroszlánláb, amitől elegáns, és kicsit romantikus lesz bármelyik fürdőszoba. Ezüst, arany, esetleg vörös-arany színűre festve még pompásabban mutat. Hófehérben klasszikus-elegáns hatást kelt. Ha neked is ilyen kádad van otthon, küldj fotót róla, s meséld el, te miért szereted.

Lábas kád fém lábakkal

Tradicionális fürdőszoba fekete lábas kád

Matt fekete lábas kád

Modern fürdőszoba zuhannyal és lábas káddal

Vidéki stílusú fürdőszoba lábas káddal

Falhoz állított lábas kád

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező