Térben álló kád

Modern fürdőszoba

A tervező Paul Winds sok természetes, vagy természetes hatású anyagot alkalmazott ebben a fürdőszobában, így az eredmény egy kényelmes, meleg, és rendkívül elegáns helyiség lett.  A kivételes adottságokkal, óriási ablakokkal és nagy alapterülettel rendelkező fürdő minden igényt kielégít. Az elképesztően nagy, porcelán dupla mosdókat egy sötét színű, márvány hatású fal elé helyezték, és földig érő tükröket tettek mögéjük, így még nagyobbnak és elegánsabbnak tűnnek. A két tükör ráadásul a mellettük található két óriási ablakra is rímel.

A mély, ovális fürdőkád egy színpadiasan megemelt dobogóra került, amelynek szürke kőborítása kissé középköri hangulatúvá teszi a helyiséget. Szemben a káddal külön alakították ki a zuhanyzót, amely épp úgy, mint a kád, egy dobogóra épült. A határoló üvegfalak szinte észrevétlenek, a szemet a zuhany fa borítása vonzza magára.

Szokatlan, merész ez az anyaghasználat a vizes helyiségben, de az eredmény magért beszél. A kiegészítők esetében a tervező a retro korszakba, a 70-es évekig nyúlt vissza. A design lerakó asztalok, lámpák, és a pihenő fonott széke a sötét burkolatokat ellensúlyozzák, elegáns hangulatot teremtenek. A nehéz függönyök szintén szokatlan kiegészítői egy fürdőszobának, de ebben a környezetben a hangulat alapkellékei.

Üvegfallal leválasztott zuhanyzó

Design mosdó

Fotel a fürdőszobában

Fehér térben álló kád

Rusztikus kőburkolat fürdőszobában

Függöny fürdőszobában

Palaszürke falburkolat

Fa színű burkolat fürdőben

Rejtet ajtó fürdőszobán

Szöveg: Vasas Anikó