Nemcsak látványos megoldás de egyes esetekben a praktikum és a helytakarékosság miatt is jó döntés lehet. A Walk-In zuhanymegoldásokat keresse a Lakberinfo.hu partnerénél a Bepa Impex bemutatótermekben. A RAVAK egy új trendet indított el új típusú Walk-In zuhanykabin megoldásával. A moduláris termék lehetővé teszi, hogy masszív, 8 mm-es üvegfalakból és merevítőkből pontosan az igény szerint álljon össze a zuhanyzó! A stabilitást a kiváló minőségű fényes kivitelű illesztési profilok és merevítő rudak biztosítják.

Tekintse meg a 3 kivitelezési lehetőséget:

Walk-In Wall zuhanykabin

Egy fix fal, bejárat egy oldalról, standard szélesség 1000 mm-től, magasság 2000 mm. Alkalmas a fürdőszoba sarkában való kialakításhoz, ahol egy fix fal, fali profil és szintezőprofil segítségével hozzuk létre ezt az akadálymentes zuhanyzót. Tökéletesség teszi a mindennapi kikapcsolódást.

Walk-In Wall zuhanykabin 8 mm-es üveggel

Walk-In Wall zuhanykabin Ravak design

Walk-In Corner zuhanykabin

Két fix fal, bejárat egy oldalról, standard szélesség 1200 mm-től, magasság 2000 mm. Alkalmas bárhol a fürdőszobában történő létesítéshez. Két fix üvegfal derékszögben történő rögzítésével, fali profil és szintezőprofilok segítségével hozzuk létre ezt az egyedi zuhanyzót. Bejárat a rövidebbik oldallal szemben.

Walk-In Corner zuhanykabin üvegfalakkal

Walk-In Corner zuhanykabin fejzuhannyal
Walk-In Free zuhanykabin

Egy fix fal, bejárat két oldalról. A Walk-In Free zuhanymegoldás teljes szabadságot ad. Ne legyünk bezárva a klasszikus zuhanykabinok korlátozott területén, és élvezzük ketten a közös zuhanyozást! Egy fix üveg van elegáns krómozott rudakkal és szintezőprofilokkal biztonságosan a falhoz rögzítve. Az eredmény egy pass-through zuhanymegoldás, bejárat mindkét oldalról.

Walk-In Free zuhanykabin kétoldalról megközelíthető

Walk-In Free zuhanykabin dupla fejzuhannyal és ülőkével

A Walk-In zuhanymegoldásokhoz nem szükséges feltétlenül zuhanytálca, javasolt zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval épített és leburkolt környezetbe. Ha mégis a zuhanytálca mellet döntenek akkor a A RAVAK zuhanytálcák közül a Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, és Gigant Pro, Gigant Pro Chrome alkalmasak a Walk-In kabinok beépítéséhez.

További információkért keresse a forgalmazót:

BEPA Impex - Fürdőszoba és burkolat

Bemutatótermek:

Bepa Center, 1037. Bp. Bécsi út 232.
Tel: 06 1 387-79-20, 06-30-622-2588
Nyitva: H-P: 09-18h, Sz: 09-16h, V: 09-16h


Bepa Fürdőszoba Áruház, 1095. Bp. Soroksári út 106-108.
Tel: 06 1 216-81-17,06-30-5021-550
Nyitva: H-P: 09-18h, Sz: 09-13h, V: 09-16h

www.bepa.hu