A folyamatosan bővülő termékkínálatnak, a rendkívül időtálló öntött márvány alapanyagú fürdőszobai, valamint a gránit alapanyagú konyhai termékeknek, s a magas fokú esztétikai termék tulajdonságnak köszönhetően a Marmorin produktumokra való érdeklődés évről évre fokozódik…

Még több forma, még több termék, még nagyobb kíváncsiság…

Tartson Velem Ön is és fedezzük fel együtt a Marmorin újdonságait!

Fürdőszoba kollekció

Az ez évi kollekcióban megjelenő rendhagyó formákat, a magas fokú kényelmet egyértelműen a színvonalas kivitelezés biztosítja. Az aprólékos, pontról pontra készült termékeket a kiváló minőségű anyagok varázsolják igazán egyedivé, s exkluzívvá. A Marmorinnak köszönhetően fürdőszobánkba nap, mint nap betérve újra és újra átélhetjük a portékák által biztosított érzékiséget. Szinte minden mosdóhoz találunk egy termékcsaládon belül kádat is, hála ennek az ügyfél központú tulajdonságnak mindenki saját igényeinek megfelelően teremtheti meg fürdőszobájában a megálmodott összhangot.

Eva Minge kollekció

A termékek mindegyes részlete boldogságot okozó érzékiséget és ámulatba ejtő esztétikát tükröz. A már-már megszokott rendkívüliséget is felülmúlóan jelennek meg az új, meglepetésszerű formák. Kinek tervezte Eva Minge - kollekcióját? Azoknak a független embereknek, akik élvezik az életet s tele vannak vágyakozással, illetve fantáziával. A cél pedig egy kifejező, érzéki, energetikus és exkluzív fürdőszoba, melyben biztosított a kikapcsolódás.

Álom kollekció

Az Álom kollekció egy ajánlat, azoknak, akik nyitottak a luxusra, a nem szabványos megoldásokra, a nagyfokú designra. Az álom kollekció, termékeiben tökéletesen egyesíti a rendkívüli formákat és a mindennapi használhatóságot. A kollekció termékeit a Marmorin belső tervezési osztályának, a Marmorin Design Stúdió legkiemelkedőbb tervezőinek köszönhetjük. Mit jelent az Álom kollekció? kiváló minőséget, designt, tökéletes gyártási folyamatot és a világ legkorszerűbb alapanyagát.

Konyha kollekció

Az idei kollekció termékeiben a design és a komfortos használat egyesül. Intelligens megoldások, praktikus használhatóság és a megszokott magas szintű tervezés jellemzi a Marmorin konyhai kollekcióját. A hibátlan kivitelezés, s a minőség biztosítja a termékek páratlan megjelenését, biztonságát, higiéniáját és örömteli használatát.

Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!

Központi telephely címe:

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Marmorin Hungary