Termékeit a következő jelzővel illeti „Made in Germany”, vagyis Németországban készült! Ez a jelző már már védjeggyé vált, hiszen a Németországban készült termékekről szinte mindenkinek a precizitás jut eszébe! Így van ez az Egger esetében is, kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság! Ezt ígéri az Egger 2015 – 2017 Laminált padló kollekciója... S, hogy mit ígér még? Olvasson tovább és minden hasznos információt megosztunk Önnel!

Hatalmas választék, megfizethető ár!
A szóban forgó idei kollekció keretén belül az Egger összesen 86 terméket dobott piacra, a hatalmas választéknak köszönhetően mindenki megtalálja azt az egyet, mely számára leginkább tetszetős. A kollekció termékeit új felületek megjelenése, számos új forma s hosszú élettartam jellemzi. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása. S a legmeghökkentőbb, hogy mindezt kedvező áron biztosítja vásárlóinak. Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!

Egger laminált padló IBD termékek

Aqua + vízálló termékcsalád
Az Egger új kollekció legnagyobb fejlesztésének tekinthető az új kollekcióban megjelenő vízálló laminált padló termékcsaládok. Az új ismérv számtalan kaput nyit, hogy Önnél az összhang domináljon. Az otthona teljes területén megjelenő egységes padlóburkolat optikailag tágasabb térélményt és egyedi designt kölcsönöz.
Vízálló termékeinket megvásárolhatja forgalmazó partnereinknél országszerte vagy budapesti mintatermünkben! A választás során keresse az aqua+ jelzést!

Egger laminált padló könnyen tisztán tartható

Könnyű tisztántarthatóság
Az Egger laminált padlók amellett, hogy vonzó megjelenést nyújtanak kiváló minőségű bevonattal készült felületüknek köszönhetően könnyű „gondozást", ápolást biztosítanak. Tisztításukkor választhatjuk a nedves törlést vagy a porszívózást, hiszen mindkét lehetőség a laminált padlók tisztaságát és higiénikusságát eredményezi. Sőt az aqua+ jelzéssel ellátott vízálló laminált padlók gőzzel való tisztítása is megengedett!

Egger laminált parketta újdonságok

Ön is szívesen választana ilyen könnyen tisztán tartható laminált padlót? Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!


IBD Magyarország Kft.
Központi telephely címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.