A környezethez illő lakberendezési stílus ennek a két tényezőnek, a személyes vonzódásnak és a környezetben uralkodó kultúrának szerencsés ötvözete. Ez pedig közismert módon változik, egyes helyeken gyorsabban, másutt lassabban. Az Egger jövőkutatói folyamatosan vizsgálják, hogy melyek azok a jegyek, amelyek ezeket a stílusokat a többiek fölé emelik, és kidolgozzák a hozzájuk illő dekorokat. Ha kíváncsi az Egger lakberendezési stílusokhoz igazodó laminált padlóira, akkor tartson velünk! Térképezzük fel együtt ezt a hasznos ”kisokost” és döntsünk a hozzánk legközelebb álló stílushoz illő laminált padló mellett!

Authentic

Erre a stílusirányzatra a fa nyomja rá a bélyegét, amelynek eredetéről igen élethű módon a rusztikus vagy elegáns jelleg árulkodik. A színek széles skálája, amelyeket csak a természet képes megfesteni, tökéletes harmóniát teremt, és bőséges mozgásteret enged a lakberendezőnek.

Egger Authentic laminált padlólap

Materials

A valósághű anyagutánzatok sokféle formában és színben köszönnek vissza. Ezek a dekorok, amelyek a bejárattól kezdve a falig a legkülönfélébb alkalmazási területeken jöhetnek számításba, egészen különleges varázzsal terítik be a helyiséget.

Egger Materials laminált padlólap

New natural style

Ezek ugyan ismerős, természetes anyagok, de a nagyságuk változhat, és a felületük is eltérő módon lehet megmunkálva. Ez a szokatlan kidolgozás új megjelenést kölcsönöz nekik. Innen a dekorok világában használt „New Natural Style“ név. Bár ennek a padlónak a természetesség a meghatározó jellege, mégis modernnek hat.

Egger New natural style laminált padlólap

Vintage

A maguk lekoptatott és feldörzsölt felületeivel a derűs és meleg dekorok a fafajták előéletéről regélnek. Ezekkel a dekorokkal meghitt, sőt őseredeti légkör alakítható ki a helyiségben. Tökéletesen harmonizálnak a régmúltból örökölt darabokkal, a kedvenc és egyedi kivitelű tárgyakkal és a márkás ipari termékekkel.

Egger Vintage laminált padlólap

Pure modern

A „Pure Modern“ a tiszta vonalvezetés megfelelője. Az új, fára hajazó megjelenési formák, de az elvontabb kivitelek is könnyednek, derűsnek és modernnek hatnak. Ezeknek a padlóknak a tetőtér, a nyitott helyiség és az egyszerűen berendezett lakás a törzshelyük.

Egger Pure modern laminált padlólap

Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!

IBD Magyarország Kft.

Központi telephely címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

www.ibdnagyker.hu

www.dreamfloor.hu