Egyszóval a Disano padlók: egészségesek!

A kínálatban megjelenő autentikus fa mintázatnak és a nagyszabású parasztház-padló formátumnak és színvilágnak köszönhetően különösen vonzó megjelenésnek örvend a Haro Disano termékcsalád. Kíváncsi, hogy mindezeken felül miért ajánlott még a Haro Disano padló mellet dönteni?

Disano padló – Egyszerűen meggyőző

A szóban forgó padlók dekorációs mintázata – speciális, félig elasztikus nyomáselosztó réteggel összekapcsolva körös-körül puha járási érzetet biztosítanak. A gondosan kiválogatott egészséges anyagok többrétegű, szerkezetben való elrendezése meleg érzetet garantál a lábnak. Ugye milyen kellemes érzés lehet szó szerint „meleg” burkolaton járni-kelni? Válassza Ön is Haro Disano padlóink valamelyikét és többek között ezen nagyszerű tulajdonságát is élvezheti. Érdemes megemlíteni, hogy a Disano padlók rendkívül strapabíróak – nagy igénybevételnek kitett lakóterek burkolására és még közepes igénybevételnek kitett, ipari hasznosítású helyiségekbe is megfelelőek.

A Disano padlóburkolatok könnyen ápolhatóak, antisztatikusak és taszítják a szennyeződést. Ezért ez a HARO padlóburkolat különösen megfelelő allergiások számára. Mert ahol nincs por, ott az atkáknak sincs esélyük. Rendszerint elegendő a szárazon történő tisztítás moppal, partvissal vagy porszívóval. Ha ősszel vagy télen a csizmákkal nagyobb szennyeződés is bekerül a házba, elkerülhetetlen a nedves tisztítás. Ehhez lapos felmosó használatát javasoljuk a lehető legkevesebb vízzel. A modern, felelősségtudatos háztartások speciális követelményeihez igazodva a clean & green natural tisztítószert ajánljuk a Disano padlók rendszeres tisztításához.

Haro Disano padló világos színben

Disano dekorok – Mindent a szemnek

A Disano dekor választék mindig az aktuális trendeket és az idők ízlését követi. A világos színárnyalatok és modern trendi árnyalatok ugyanúgy megtalálható a választékban, mint az időtálló elegáns színek. A Haro formatervezett padlói számos fa dekorral választhatók a világostól a sötétig, részben nemes strukturálással.

Rusztikus tűlevelű mintázat
A legszebb tűlevelű mintázatok a magas fokú lakásélményhez… A tűlevelű fák ihlette dekorokat sokan kedvelik, nem csoda, hiszen olyan erős megjelenéssel rendelkeznek, amely jól tükrözi a még több természetesség iránti vágyakozást.

Haro Disano padló natúr tölgy szín

Nyugodt tölgyfa mintázatok
Olyan szép, mintha igazi fa lenne… Az örökké klasszikus idilli hangulatú tölgy dekorokat is a „kedvencek” mappába sorolhatjuk, ezen mintázatot négy különböző színezéssel varázsolja lábunk alá a Haro. Önnek melyik tetszik leginkább?

Haro Disano padló konyhába

Rusztikus tölgyfa mintázatok
A legdivatosabbak… A rusztikus tölgyfa dekorokat háromféle színezéssel, s a homlok- és hosszanti oldalakon egy sötét szegéllyel tárja elénk a Haro. Mindez parasztház-padló formátummal összhangban olyan megtévesztő látszatot kelt, mintha valódi parketta lenne trendi stílusú otthonunk padlóján! Haro Disano padlóinkat megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte és budapesti mintatermünkben.

Haro Disano padló allergiásoknak is

Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!

IBD Magyarország Kft.

Központi telephely címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

www.ibdnagyker.hu

www.dreamfloor.hu