Ez az ideális kombináció teremti meg a Haro parketta évtizedek óta tartó sikerét.  Az idő múlását közvetítik a padlók hangulatán át, melyen keresztül a gyártó minden tisztelete és értékrendje megjelenik az aktuális trendeknek megfelelően, folyamatos újításaikon keresztül. Éveken keresztül megjelenő újításaikkal biztosítják az egyedülálló termékskálát, melyeket egyedi kívánságokhoz és szükségletekhez igazítottak. Termékeik minden otthont egy ellenállhatatlan, jó atmoszférájú hellyé varázsolnak…

Ismerje meg a Haro újdonságait, az új lehetőségeket a lakberendezésben való felhasználására!

Puro kollekció - A természet színeinek csodája

Az új Puro kollekció tökéletes példája annak, hogy a színek változatossága mennyire jó hangulatot teremthet. A kollekcióban megtalálható mind az egyosztású, mind a hosszú panel, melyek a kortárs trendet képviselik, vizuálisan érdekes hatást keltve, természetes színeket megjelenítve. A valódi természetes színek – a fehér mészkőtől a nyers fa árnyalatokon át, erdei fa árnyalatoktól az ásványi szürkéig – különlegességet kölcsönöznek a padlónak és meleg, otthonos atmoszférát teremtenek.

Haro Puro világos parketta IBD

Haro Puro világos árnyalatú parketta IBD

Egy osztású Plaza 4V - A tágasság új dimenziója

A HARO újfent figyelmet fordít a tágasság iránti vágyunkra az új fejlesztésű, egy osztású Plaza kollekcióval. A parketta első pillantásra kitűnik a sztenderd formák közül köszönhetően a lenyűgöző 240 x 2200 mm - es méretének. A 240 mm - es szélesség hatással lesz ránk és újfajta vizuális dimenziót nyújt helyiségeinknek. Különlegesen divatos és sikkes az erősen kefélt felszín, megszokott látvánnyal és természetesen matt fedőréteggel.

Haro Plaza parketta kefélt felszín

Longstrip – Retro padló, mely az idő múlásáról mesél

Új irányelveket teremtve a természetességben a Haro megalkotta az egy osztású, retro kefélésű felülettel rendelkező parkettát, mellyel a Longstrip termékskálában is találkozhatunk. Minden egyes Longstrip retro hatású termék fózolt élekkel rendelkezik és különösen erős felületi megmunkálás hatását kelti, mindez rusztikus hatást kelt, s modern, valamint egyedülálló megjelenést biztosít.

Haro Longstrip parketta

Haro Longstrip parketta

Haro termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!

IBD Magyarország Kft.

Központi telephely címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

www.ibdnagyker.hu

www.dreamfloor.hu