Talán Önnek már van is Marmorin terméke, mert meggyőzte az a számos érv és ajánlás amit a Marmorin kapcsán hallott. Akár igen, akár nem válaszokat adna a kérdésekre érdemes elolvasnia következő cikkünket, mert azt még biztosan nem tudja, hogy milyen „utat” járnak be ezek a termékek mindaddig, míg otthonába nem kerülnek.

Marmorin márvány mosdó

Tervezéstől egészen a vásárlásig…

Marmorin Design Studio - Tervezés
A Marmorin Design Studio a legkiválóbb tervezőkből álló csapat, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy szebbnél szebb design terméket alkossanak, mindezt természetesen úgy, hogy szem előtt tartsák a funkcionalitás fontosságát is. Tehát a Marmorin Design Studio az emberekre épül elsődlegesen. Egyértelműnek tűnhet, ugyanakkor a különböző szakmai területet figyelembe véve valóban maguk az emberek alkotják a Marmorin „titkát... Úgy mint, tervező, grafikus, modellezők, laborszakértők, egyetlen célt szem előtt tartva: olyan terméket előállítani, amely minden igényét teljes mértékben kielégíti.

Az olyan sikeres elegye a szolgáltatásoknak, mint design, tanácsadás, modellezés és elemzés adja a Marmorin Design Studio egyediségét, ahol a tervezés teljes folyamata végigfut a kezdetektől a végső fázisokig, az ötlettől a kész termékig bezárólag. Nincs olyan tervezési látvány, amely a technikai követelmények, a gyártási feltételek és a végtermék működőképességének tisztelete nélkül létezhet.

 

Marmorin design studio Poland

Marmorin design Team

Marmorin Design Lab

Az alkotás ajándéka…
A Marmorin évről évre számos díjat nyer termékeivel? Az idei évben újabb két díjat tudhat magáénak a neves, öntött márvány fürdőszobai és gránit alapanyagú konyhai termékeket gyártó cég. Ez alkalommal a „MUST HAVE” versenyen, melynek célja, hogy támogassa a legérdekesebb projekteket a lengyel design iparág területén a Balta család tagjai – kád és mosdó, - valamint az Ewit konyhai mosogatói nyerték meg az elismerő címet. Ez még nem minden, hiszen a Marmorin különleges, egyedi tervezésű méretre vágható mosdói is egy díjjal gazdagodhattak az Ipari Design Intézet által szervezett versenyen, amit a legjobb dizájnú termék és szolgáltatás díjazására szerveztek.

Must have

Marmorin Balta szaniter, kád, mosdó

Marmorin lábas kád

Marmorin fekete mosogató

Végre megérkezett!
Önt is meggyőzte a Marmorin Desig Stúdió csapatának precizitása, melyet még díjjal is jutalmaztak? Szeretné átélni azt a csodás érzést amikor egy ilyen „értékű” termék érkezik újdonsült otthonába? Akkor ne habozzon tekintse meg termékkínálatunkat weboldalunkra érkezve és választás után keresse meg az Önhöz legközelebb található viszonteladó partnerünket!

Minimal marmorin szaniterek

Marmorin felisztult design, Budapest

Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!

Központi telephely címe:

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Marmorin logo

Marmorin design studio

Marmorin fürdőszoba budapest