Egyszerű hétköznapi tárgyakat varázsolnak meghökkentő mosdókká, melyek aztán fürdőszobáink stílusos darabjává válnak. A következőkben a három legnépszerűbb Marmorin mosdóról olvashat. Hallott már papírhajó formájú mosdóról?

1. Marmorin Parela mosdó – a hajó szerelmeseinek
A Marmorin tervezői nem ismernek lehetetlent, így megalkották a Marmorin Parela mosdót, mely egy papírhajóra hasonlít. Játékos vonalvezetésének és különleges formavilágának köszönhetően mindenkinek megakad rajta a szeme, hiszen nem lehet nem észre venni, egy igazi remekmű. Vidám megoldás lehet egy gyerekfürdőszobában is.

Marmorin Parela mosdó

2. Marmorin Jacob mosdó – a borászok kedvence
A Marmorin tervezők nem álltak meg egy különleges terméknél, s ennek köszönhetően bemutathatjuk a Jacob mosdót, mely megtévesztésig hasonlít egy szüreti dézsára. Ki gondolná, hogy egy tárgy melyet nagyszüleink fiatal korukban használtak a szőlő préselésére vissza köszönhet ma fürdőszobánkban mosdó funkciót betöltve? Természetesen lényegesen kisebb méretben s eltérő anyagban  de a forma a régi. Stílusa nosztalgikus, de mégis újszerű. Fa burkolattal párosítva vintázs stílust kölcsönözhetünk fürdőszobánkba.

Marmorin Jacob mosdó

3. Marmorin Dudu mosdó – gyermek fürdőszobákba
A Marmorin tervezői gondoltak a gyermekekre is, így megszületett a Dudu mosdó. A játékos formavilág elröpít minket a gyermekek mesebeli világába. A kerekded, felhő formájú mosdó tökéletesen illik a gyermek fürdőszobák idilli hangulatába. Ön is abban a szerencsés helyzetben van, hogy lehetősége van gyermekének, vagy gyermekeinek külön fürdőszobát kialakítani? Akkor a fürdőszoba berendezésekor válassza a Marmorin Dudu mosdóját.

Marmorin Dudu mosdó

Marmorin Dudu mosdó fehér

Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!


Központi telephely címe:

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Marmorin logo

www.marmorin.hu