Miért érdemes még EGGER laminált padlót választani? Nézzünk újabb meggyőző érveket, és pillantsunk bele az újdonságokba is!

Színek, amelyek nem fakulnak
A napnak erős káros hatásai is vannak. Az állandó napsugárzásnak kitett színek és anyagok kifakulnak. Ez azonban az EGGER padlóiról nem mondható el – ezek  ugyanis ellenállnak az UV fénynek. A napfény különösen sok UV fényt tartalmaz, amely igen erősen bontja a színezőanyagokat. Azonban léteznek olyan eljárások, amelyek feltartóztatják ezt a folyamatot. Az EGGER rendszeresen vizsgálja az árukészletében tartott padlókat, hogy még ellenállóképesebbé tegye a fényhatással szemben mutatott viselkedésüket. A jelenlegi árukészlet valamennyi padlóburkolata a kék skála szerinti 6-os fokozatnak felel meg. Ebben az EN 20105-B02 szerinti vizsgálati eljárásban a kék pamutcsíkkal ellátott bevonatokat fényvizsgáló fülkében fénysugárral bevilágítják, majd a csík és a felület elszíneződéseit összehasonlítják. A kék skála harmadik legmagasabb fokozata azt jelenti, hogy a színes felületek erős napsugárzás esetén is tartósan megtartják a színüket. 

Egger laminált padló nem fakul a színe

Hát persze hogy EGGER
Aki súlyt helyez az egészséges és környezetbarát termékekre, a laminált padlóval jól felvértezi magát.
A laminált padló ugyan a magasan fejlett technológia terméke – ennek ellenére csaknem 100 %-ig megújuló alapanyagból, fából készül. Az EGGER padlóinak faanyaga PEFC tanúsítvánnyal ellátott erdőkből, fahulladékokból vagy fűrésztelepi maradékokból származik. A laminált padló azonban nem csak óvja a környezetet, hanem egyúttal jó levegőről is gondoskodik a helyiségekben. Sem lágyítót, sem PVC-t nem tartalmaz, a dekor kép pedig vízben oldható színezőanyagokból készül.

Egger laminált padló beszerzési hely

LONG nagy helyiségekbe
A járólapra hajazó, vagy kúria stílusban készült, különlegesen hosszú és az átlagosnál szélesebb EGGER laminált padlók napjaink uralkodó lakberendezési divatirányzatait követik. Ezekkel a padlókkal akár a gyárépületek felsőbb szintjei is lakájossá tehetők: Az EGGER a „LONG“ kivitelt, ezeket a 2 méte rhosszú laminált padlókat, nagy helyiségek számára fejlesztette ki. Ezen család termékei kiváló minőségű fautánzatok, természetes, párhuzamos felülettel és eredetinek tűnő dekorral rendelkeznek – melyek azonban nem ismétlődnek a teljes hosszúságon. Ennek ellenére a „LONG“ deszkák nem csak különösen jól néznek ki, hanem még előnyösen, könnyen és gyorsan is lerakhatók.

Egger minőségi laminált padló

Ön is szívesen választana ilyen könnyen tisztán tartható laminált padlót? Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!

IBD Magyarország Kft.

Központi telephely címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

www.ibdnagyker.hu

www.dreamfloor.hu