BetteLux Oval Couture kárpitozott fürdőkád

Új BetteLux Oval Couture termékcsalád, párnázott, kárpitozott titán-acél kád és mosdó

Amitől a fürdőszoba olyan kényelmet nyújt, mint egy új nappali
Egyre erőteljesebb az igény, hogy a fürdőszoba minőségi élettérré és tartózkodási hellyé váljék. A Bette tavaly hatalmas érdeklődést keltett a fogyasztói körében meglepő formatervezési koncepciója iránt, amely a zománcozott acélt párnázott, diszkrét szövettel kombinálja, idénre pedig már piacképes kollekció lett a BetteLux Oval Couture. A kipárnázott és textíliába öltöztetett kád és mosdó összeállítás mindeddig példátlan komfortot és érzékiséget teremt a fürdőszobában. A választható négy szín és a magas szintű funkcionalitás érzékiséget és kényelmet kölcsönöz a fürdőszobának.

BetteLux Oval Couture fekete fürdőkád

Saját nappalijából vagy hálószobájából mindenki jól ismeri a textíliák és kárpitok meleg, otthonos kényelmét. Jóllehet a mai fürdőszobák a formatervezés magas színvonalával örvendeztetik meg az embert, legtöbbször meglehetősen hűvös, funkcionális eleganciát sugároznak. A potsdami designer, Dominik Tesseraux (Tesseraux + Partner) és a zománcozott acél szakértője, a Bette együtt határozta el, hogy kipróbál valami teljesen újat, hogy a kipárnázott szövetek érzékiségét belopja a fürdőszobába. A kárpitszövet rendkívüli tapintási élményt nyújt, ahogy az érintése kényezteti az ember kezét, miközben szemet gyönyörködtető a textúrája, amitől szó szerint tapintani valóvá válnak ezek a fürdőszobai termékek.

BetteLux Oval Couture kárpitozott fürdőkád és mosdó

Akár otthon, akár egy szállodában - a fürdőszobában tartózkodás minőséget nyújtson
A BetteLux Oval Couture termékcsalád szabadon álló ovális kádteste (185 x 85 cm) és a szabadon kiemelkedő kör alakú mosdója (Ø 55 cm) a már klasszikus, minőségi, zománcozott titán-acélból készül. Ez az anyagkombináció számtalanszor bizonyította masszívságát és könnyű kezelhetőségét. A Bette rendkívül tetszetős esztétikai megoldással állt elő a szövetanyag és az acél közti átmenetre, ugyanis a kád- és mosdótest keskeny pereme alá - akár egy fészekbe - pontosan illeszkedik, simul bele a szövet szegélye. A Bielefelder Werkstätten által készített párnázatot szőtt, funkcionális szövet fedi - a JAB Anstoetz textil szakemberének munkája -, és mindezt erős, rozsdamentes acél keret rögzíti a vízhatlanság érdekében. A BetteLux Oval Couture kinézetre és tapintásra egyenrangú egy kényelmes kanapéval, és annak a nyugalmas légkörét sugározza.
 BetteLux Oval Couture halványzöld fürdőkád

BetteLux Oval Couture kárpitozott fürdőkád

A fürdőszobai ottlét magas minőségéhez az is hozzájárul, hogy a kárpit gyakorlatilag "elnyeli" a zajokat, ezzel a szoba akusztikája általában javul. Így ez az összeállítás nemcsak lakásoknál érdekes, hanem kiváló megoldás olyan szállodai projektek egybenyitott háló- és fürdőszobai tereiben is, ahol az elsődleges szempontok között a kényelem, a minőség és az elegáns formatervezés szerepel.
 BetteLux Oval Couture fürdőkád JAB textillel kárpitozva

A kád és a mosdó bézs (Ivory), zöld (Moss), antracit (Carbon) és szürke-márgás (Elephant) színekben kapható. Az zománcozott acél és a szövet színei igény szerint tökéletesen harmonizálhatók egymással. Maga a funkcionális szövet igen rugalmas, könnyen tisztítható és ellenáll a víznek, a gombásodásnak és az időjárásnak. Mindezt számos szabadtéri felhasználása is bizonyítja. Praktikus, hogy a Delbrück székhelyű vállalat egy kerek, 30 mm átmérőjű rejtett nyílást tervezett a kád aljára, így az alul rendkívül könnyen tisztítható.
 BetteLux Oval Couture padlón álló mosdó

A Bette a BetteLux Oval Couture termékcsaláddal a fürdőszobák elsődlegesen funkcionális jellegét kívánja megszüntetni. A kollekció azt a társasági stratégiát testesíti meg, hogy rendkívül strukturált megoldásokat kínál innovatív anyaghasználattal, illetve ikonikus formanyelvvel, és ezzel a fürdőszobai belsőépítészet számára új stílusvilágokat tárjon fel.

Szeretettel várjuk Budapesten a IX. kerületben, hogy megoldást kínálhassunk igényeire!

Mediterrán Kerámia

Web: www.mediterrankeramia.hu
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 37.
Térképen
Telefon: +36 30 830 0068
Mobil: + 36 30 9 710 882 és +36 30 256 9128