kavicsagyba fektetett betonhatású lap

A terasz illetve minden kültéri burkolat szerves része otthonunknak. Fontos hogy  a belső tér hangulata színekben, stílusban, anyag használatban folytatódjon a külső térben is, de mivel a beltéri burkolatoknál jóval nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, így sokkal gondosabb előkészítést igényelnek. Elengedhetetlen a lelkiismeretes előkészítő munka, a hibátlan alap elkészítése, a professzionális szigetelés, a 2%-os lejtés megadása és a megfelelő rugalmasságú, fagyálló segédanyagok alkalmazása.

Az így megépített fundamentum után jöhetnek a csodás burkolatok a Mediterrán Kerámia ajánlásával!

Fagyálló burkolat beltérre kültérre

Fagyálló trendi kerti burkolat

Fahatású csúszasmentes lap

Fahatású fagyálló kerámia

Fahatású teraszburkolat

Kültéri felhasználásra ajánlott, anyagában színezett, teljes keresztmetszetében azonos homogenitású fagyálló gres lapot választani. A gres lapok műszaki értékei meghaladják a természetes kövek technológiai jellemzőit. A csúszásmentesség tekintetében, minimum R10 -  R11 szárazon csúszási értékkel rendelkezzenek. Medence környezetében figyeljünk arra is, hogy a vizesen csúszás kategóriáknak is megfeleljenek – ezek A-tól C-ig kalibráltak. Rendkívül szép és tartós burkoló anyagok állnak rendelkezésre, melyek tökéletesen utánozzák a bányakövek –mészkő,gránit,márvány-, a beton, vagy akár a fa mintázatát is.

rusztikus vagy modern betonhatasu lap a Mediterrán Kerámia üzletben

Betonhatású Járólap teraszra

modern kültéri burkolat minimál design

Lehet modern vagy minimál, rusztikus vagy vintage, klasszikus vagy akár artdeco stílus, minden dizájnhoz tudunk kültéri burkolatot ajánlani, színben, méretben és árban is alkalmazkodva az igényekhez.

csúszásmentes medenceburkolat

2 cm vastag kültéri lap és fahatású kerámia burkolat

Új anyagok, lehetőségek is hadrendbe álltak az elmúlt időszakban. A 2 cm vastag kültéri lapok különleges alternatívát kínálnak. Ezeknek a burkolatoknak nem kell olyan komoly alapot építeni, mint a vékonyabb társaiknak, így a kivitelezés költséghatékonyabb. Nagy előnye továbbá, hogy átmeneti megoldásként is szolgálhat, visszaszedhető, máshol újra burkolható.

Fűre tehető fektethető burkolat

2 cm-es kültéri burkolat

Fahatású burkolat medence mellé

Figyelmes és gondos kialakítással, lelkiismeretes tervezéssel sokáig örömüket lelhetik új kültéri burkolatukban, ehhez kínálunk professzionális segítséget és nagyszerű, tartós burkolatokat!

Szöveg: Viczán Ágota

Szeretettel várjuk Budapesten a IX. kerületben, hogy megoldást kínálhassunk igényeire!

Mediterrán Kerámia

Web: www.mediterrankeramia.hu
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 37.
Telefon: +36 30 830 0068
Mobil: + 36 30 9 710 882 és +36 30 256 9128