Ezért a széles termékskála mellett, ötletekkel, egyedi műszaki megoldásokkal, tervezéssel, gondos kiszolgálással segítjük az érdeklődőket. Teher helyett élmény lesz a felújítás, ha megfogadjuk az alábbi tanácsokat fürdőszoba tervezés előtt:

1.
Időben kezdjünk neki! Ez a legfontosabb, hiszen a burkolatok többnyire 3-4 hét alatt érkeznek meg, de csak a szerencsések találják meg rögtön első alkalommal a tökéletes burkolatot. És akkor még a szaniterekről, csaptelepekről, ezek variációiról nem is beszéltünk. Idő amíg mindent kiválasztunk, a gyorsított ügyintézés akár többletköltségbe is kerülhet. (lásd 4. pont)

Mediterrán Kerámia Gubacsi út Budapest

2.
Már az első „körülnézés” előtt érdemes képeket keresni az interneten, hogy kiválogassuk mik azok az elemek amik tetszenek egy-egy enteriőrben. Ez sokat segíthet az eladónak is, aki így gyorsabban bemutathatja a keresett termékeket, időt spórolva nekünk, nem utolsó sorban pedig saját magunknak segítünk vele, körvonalazódhat egy jövőbeli fürdőszoba képe is.

Mediterrán Kerámia szaniterek és burkolatok

3.
Alaprajz nélkül sehova! Egy fürdőszoba tervezésénél minden centiméter számít, ha más nincs, egy kézzel rajzolt alaprajz vagy fotó is segíthet, de ha nincs felmérve a helyiség abban is segítünk. Együtt kialakítjuk az optimális berendezést, majd a gondolat útjába eredve megtervezzük a vágyott fürdőszobát.
 Tervezz fürdőszobát a Mediterrán Kerámiával
4.
Kádtöltés a túlfolyóból vagy fali beömlővel, esetleg a kádperemről? Ez csak egyetlen eldöntendő dolog, ami a fürdőszoba tervezésekor felmerül. Mi nem sajnáljuk az időt arra, hogy minden szakmai tudásunkkal segítsünk a döntésben, ezért megköszönjük ha előre bejelentkezik, így minden apró feladatra jut elegendő idő és odafigyelés. (Elérhetőségeinket a cikk végén találja)

Kádtöltő csaptelep Mediterrán Kerámia

5.
Legyen tisztában azzal, hogy mire van szüksége a fürdőszobában. Csak egy gyors tussolás, aztán már megy is, vagy szívesebben relaxál egy kád vízben? Mi figyelemmel kísérjük és azonnal beemeljük kínálatunkba a szaniter és csempe piacon megjelenő újdonságokat, mindezek mellett nem feledjük, hogy minden dolgok mértéke az ember. Igyekszünk használható és harmonikus teret kialakítani, ami csakis az ön igényeit szolgálja.

Mediterrán Kerámia fürdőszoba tervezés

A legnagyobb elismerés számunkra, hogy vásárlóink újra visszatérnek hozzánk és ismét bennünket bíznak meg új fürdőszobájuk kialakításával. Rólunk írták:

Néder Melinda lakberendező:
„Miért szeretjük őket? Mert amellett, hogy kedvesek, gyorsak és nagyon segítőkészek, olyan széles termékskálájuk van, melyből minden megbízónk igényét maximálisan ki tudják elégíteni. A náluk elérhető burkolólapok, szaniterek közt találhatunk mindenféle stílusú otthonhoz illőt többféle árkategóriában is, melyek kiváló márkája biztosítja a minőséget és színvonalat. Fontosnak tarják, hogy a vásárlóknak többféle alternatívát tudjanak kínálni, ezzel segítve az optimális döntést, majd mindenkinek személyre szabott ajánlatot készítenek.”

Csonka György:
„Bár nem vásároltam, de jártam ma az üzletben. Az eladók rendkívül profik, kedvesek és empatikusak voltak! Nagyon jó tanácsokat kaptam. Köszönöm!”

Vica Bácsalmási:
„Köszönjük a sok segítséget a lányoknak! A vágyott burkolólap megszerzése nagy örömöt okozott :) a kedvességük és segítőkészségük miatt biztos találkozunk még. :)”

Zajzon Kata:
„Minden a vevőket szolgálja”

Szabó Tünde:
„Maximálisan elsőosztályú!”

Szeretettel várjuk Budapesten a IX. kerületben, hogy megoldást kínálhassunk igényeire!

Mediterrán Kerámia

Web: www.mediterrankeramia.hu
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 37.
Térképen
Telefon: +36 30 830 0068
Mobil: + 36 30 9 710 882 és +36 30 256 9128

Mediterrán Kerámia Bemutatóterem