Tél elején, ahogy egyre rövidebbek a nappalok, egyre hidegebb az idő, de még reménytelenül messze a tavasz, könnyen ránk törhet a bánatos hangulat vagy az év végi fáradtság. Te ne hagyd magad, előzd meg mindezt! A RAVAK inspiráló fürdőszobái és kényelmes kádjai segítenek tetőtől talpig felfrissülni. Higgy nekünk: A Nagybetűs Kád, egy kis habfürdő, lágy dallamok, némi illóolaj, egy csendes óra, és máris kicsattansz az energiától!

Az örök szerelem – Freedom W

A szabadon álló kád a lehető legjobb élményt biztosítja, már csupán az első pillantásra is. A Freedom W típusban pedig egyenesen új dimenzióba emelkedik a szabadság: a kád természetesnek hat, hiszen ötletesen egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak pozitívumait, illetve könnyed vonalaival elősegíti, hogy maximális relaxációban lehessen részed.

A Freedom W, hasonlóan a többi RAVAK kádhoz, a többlépcsős minőségellenőrzésnek köszönhetően tízéves jótállást élvez, így egyetlen helyes döntéssel hosszú-hosszú évekig biztosíthatod önmagad és családod számára a tökéletes spa élményt. Egyedülálló formatervezése miatt pedig a falhoz illeszthető, így még kisebb fürdőszoba esetén sem kell lemondanod a szabadon álló kádról!

Ravak Freedom W fürdőkád

Ravak Freedom W fürdőkád

Impozáns méret, maximális kikapcsolódás – XXL

A szögletes kád nem véletlenül a legnépszerűbb kádtípus. Szinte minden fürdőszobában megállja helyét, a modern vonalvezetésnek hála sosem unalmas, valamint a diszkrét elő- és oldallapok miatt bármilyen stílushoz kiválóan illeszkedik. A RAVAK szögletes XXL modelljéről nem alaptalanul állítja tulajdon neve is, hogy hatalmas: hossza 190 cm, szélessége pedig 95 cm!

Ezeket a tulajdonságokat azonban nem csak a legnagyobbak fogják értékelni, hiszen a praktikusan kialakított lábtámasztónak köszönhetően a kisebbek sem vesznek el a habokban. Az ergonomikusra tervezett, a test vonalaihoz tökéletesen simuló kartámasz pedig garantálja a tökéletes relaxációt.

RAVAK szögletes XXL modell

RAVAK szögletes XXL modell

Romantikus pillanatok kettesben – NewDay

Ki mondta, hogy pihenni, töltődni kizárólag egyedül lehet? A RAVAK választékában két felnőtt számára is tökéletes kényelmet biztosító kádtípusok is megtalálhatóak. Állítsd meg az időt, kedveseddel a kellemesen forró vízben ellazulva figyeljétek a kinti hóesést, és koccintsatok egyet a téli örömökre!
A NewDay kád mindent tud, amit egy modern szemlélettel újragondolt, klasszikus sarokkádtól elvárhat az ember: tágas belső tér, tetszetős design, minőségi alapanyagok, középre helyezett lefolyó, illetve praktikus rakodótér.

Ravak New Day fürdőkád

Ravak New Day fürdőkád

Modern csavar a praktikum jegyében – 10°

Az aszimmetrikus formavilágú típusok kiválóan kombinálják a kád és a zuhanykabin funkcióját, így, ha bárki azt mondja neked, választanod kell az egyik lehetőség közül, ne hallgass rá: a RAVAK a 10° koncepció egyedi akril modellje mindkét megoldást biztosíthatja számodra.

A 10° kád félúton van a szögletes és a sarokkád között, mégis meglepően tágas, miközben a termékcsalád minden tagjára jellemző 10°-os elfordítás esztétikus, modern értéket képvisel. Válaszd ezt a letisztult, de nagyszerű kádat fürdőszobád sarkába, és többé nem kérdés, hol pihened ki a téli hónapok gondját-baját!

RAVAK a 10° koncepció egyedi akril modellje mindkét megoldást biztosíthatja számodra.

RAVAK a 10° koncepció egyedi akril modellje mindkét megoldást biztosíthatja számodra.

Magazinba illő luxus – Solo

A RAVAK Solo kádja egy csapásra Hollywood fényűző hangulatát viszi el fürdődbe. A négyszögletű és az ovális geometriai alakzatok kivételes kombinációja tökéletes harmóniát teremt. A modell azonban nem csak tetszetős megjelenésű, hanem kényelmes is: az optimális dőlésszögű oldalfal követi a test vonalát, a középre rendezett lefolyó pedig akár két fő számára is zavartalan relaxációt biztosít. Elképesztő látvány, nem mindennapi élmény – a Solo kád garantáltan a kedvenced lesz, és szerintünk nem csak a téli hónapokban!

A RAVAK Solo kádja

A RAVAK Solo kádja

További információ: www.ravak.hu