Pár pillanatra hunyd le a szemedet és képzeld el, ahogy egy hongkongi toronyház tetején található lakosztályod szabadon álló kádjából az egész város eléd tárul vagy, ahogy Miami tengerpartján fekvő házad Walk-in zuhanyzójából kilépve nem látsz mást, mint a végtelen óceánt… Ugye, milyen csodásan hangzik? Néhány jól megválasztott RAVAK szaniterrel ez nem csupán illúzió: a fantasztikus élményt az év minden napján élvezheted, még akkor is, ha el sem hagyod az országot. Tarts velünk, mutatunk pár pazar megoldást!

1. A Nagy Alma vonzásában

New York, és főleg Manhattan maga az amerikai álom. Ha karrierről van szó, akkor önmegvalósítás, siker és csillogás, ha pedig belsőépítészetről, akkor trendi formák, modern stílus és a legmagasabb minőségű alapanyagok. A precízen tervezett sugárutak hálózata, a sok-sok dizájn innováció, a soha nem lassuló élet – ebben a pörgős és izgalmas közegben joggal érezheted úgy, hogy bármi lehetséges!

Ravak fürdőkád modern fürdőszoba lakberendezés

Ravak Koncept 10

A RAVAK 10° koncepció éppen ezt a légkört hozza el a fürdőszobádba! A már több díjat bezsebelt termékcsalád minden modern elvárásnak megfelel. A 10°-os elforgatás eredményeként ötletes, praktikus és átgondolt harmónia születik a helyiségben: az aszimmetrikus sarokkád, zuhanykabin, a mosdó, de még maga a bútor is tükrözi azt a dinamikát, ami az egész várost felejthetetlenné teszi. A RAVAK-tól megszokott kiváló alapanyagok pedig garanciát jelentenek az időtálló minőségre. Ugye már érzed is, ahogy rád is átragad a jól ismert Sex és New York filmek világmegváltó lendülete?

2. Hazatérés Afrikába

A fekete kontinens déli csücskét őrző Fokváros igazi modern metropolisz, ami máig nem engedett ősi hagyományaiból. Az egyedülálló természeti környezet, a zseniális gasztronómia, az izgalmas, törzsi alapokra helyezett, de nagyon is 21. századi építészeti megoldások mind-mind a bolygó legjellegzetesebb városainak sorába emelik Fokvárost. Hagyd, hogy magával ragadjon Afrika egzotikus varázsa, akár saját fürdőszobádban is!

Ravak Concept Formy

A Formy 01 koncepció egyszerű, de nagyszerű vonalvezetésével, ergonomikus formáival és kortalan dizájnjával igazi utazás az érintetlen természet világába. A szögletes, de aszimmetrikus kádat különleges csempével burkolva könnyedén beviheted fürdődbe a kő, a fa, a dzsungel hangulatát, de akár dönthetsz a letisztult megjelenésű, a kádhoz passzoló elő- és oldallap mellett is. A légies, de strapabíró mosdópult, valamint a tágas és szemet gyönyörködtető mosdó, akár egy luxushotelben is tökéletesen megállná a helyét. Téged is magával ragadott a szavannák földje?

3. Romantikus francia pillanatok

Neked mi jut eszedbe először Párizsról? Szerelem, stílus, elegancia? Na, ugye... Ki nem habarodott még bele a francia főváros elbűvölő hangulatába? Fenséges rokokó, túlcsorduló barokk épületek amerre csak nézünk, Európa legjobb művészeti tárlatai, világelső divatházak csillogó szalonjai és hangulatos kis kávézók megismételhetetlen bája.

Ravak Rosa koncepció fürdőszoba

Ravak Koncept Rosa

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnek elmerülni a romantikus filmek világában, imádni fogod a RAVAK Rosa koncepció íves vonalait és luxust árasztó megoldásait, melyekkel könnyedén teremthetsz idilli hangulatot fürdőszobádban! A termékcsalád elemei maximálisan összhangban vannak egymással, a sokéves tapasztalat és alapos tervezés eredményeként pedig még a kisebb helyiségekből is kihozzák a lehető legtöbbet! Válogass kedvedre a háromféle Rosa kád között, szerezz be egy káprázatosan látványos, lágy, de modern vonalvezetésű mosdót szekrénnyel és tükörrel, továbbá ne feledkezz meg a stílusban passzoló csaptelepekről sem! Íme kész is vagy saját, párizsi fürdőszobád tervezésével, ahol nap, mint nap Versailles úrnőjének érezheted magad!

+1. Tokió szupermodern maximalizmusa

Japán olyan, mintha egy másik bolygón lenne – kultúrájában, irodalmában, építészetében, gasztronómiájában annyira különleges, hogy bármikor, bárhol, azonnal ráismersz. A gésák díszes, bonyolult tradíciókkal átszőtt világa a hétköznapokban már a múlté, hiszen átvette helyét egy jövőbe mutató, végletekig funkcionális, letisztult és hatékony szemlélet, amit lehetetlen nem szeretni. Tokió éjjel-nappal nyüzsgő, neon reklámoktól színes arca szemben áll a legszebb szállodák és otthonok minimalista fényűzésével.

Ravak Concept Chrome design

Megértjük, ha az űrkorszakot megidéző, praktikus és stílusos fürdőre vágysz, van is egy igazán jó hírünk: a RAVAK Chrome koncepció több, mint 250 eleme mind rendelkezésedre áll, hogy megvalósítsd az általad elképzelt összeállítást. A tökéletes összhang megtartásával variálható WC-k, bidék, zuhanykabinok, kézmosók és egyéb elemek számtalan variációt tesznek lehetővé, így fürdőszobád garantáltan egyedi lesz! A legmodernebb kerámia vagy műmárvány alapanyagok, a legjobb minőség és a messziről felismerhető, utánozhatatlan RAVAK dizájn mind főszerepet játszik abban, hogy minden egyes nap úgy érezhesd, a cseresznyevirágok földjén indítod és zárod a napodat.

További információ: www.ravak.hu