Érdekes kérdés a megfelelő szaniter kiválasztása. Egyrészt az ördög valóban a részletekben rejlik, hiába ugyanis a gyönyörűen burkolt fürdő, a csodás kád és a designos mosdó, a stílusban eltérő, formavilágukat és kialakításukat tekintve a koncepcióból kilógó csaptelepek megtörik a fürdőszobában uralkodó összhangot és máris oda a helyiség harmóniája. Másrészről pedig a csaptelep nem egy mellékes kiegészítő, hiszen naponta többször is használatban van, így kulcsfontosságú a legmagasabb minőség, a műszakilag hibátlan tervezés. Ha tehát éppen vásárlás előtt állsz, mutatjuk, mi a közös a RAVAK modellekben, mi az, ami garantálja, hogy bármelyik csaptelep mellett is teszed le voksodat, hibázni biztosan nem fogsz!

1. Minőség és élettartam

Legyen szó csaptelepeinkről, kádjainkról vagy bidéinkről, a RAVAK-nál a legmagasabb minőség garantált. Mind formatervezés, mind pedig a gyártás során egyedülálló technológiát alkalmazunk, a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, folyamatosan ellenőrizzük a folyamatokat, illetve magukat az elkészült termékeket. Szanitereink ennek a gondos odafigyelésnek köszönhetően a legszigorúbb szabványoknak és kritériumoknak is megfelelnek. A megfelelő vastagságban krómozott RAVAK csaptelepek magas minőségű sárgarézből készülnek, minden egyes alkatrészt független szakértők igazolnak. Termékeink nem károsak az egészségre, és tökéletesen biztonságosak. Fontos, hogy tudd, hosszú évekre tervezünk: szanitereink, a megfelelő karbantartás mellett, évekig szolgálnak téged és családodat, valamennyi csaptelepre 5 év jótállást biztosítunk.Ravak kád csaptelep

Ravak mosdó és csaptelep

2. Dizájn

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink számos formatervezési díjat elnyertek, hiszen nagy gonddal és művészi aprólékossággal dolgozunk egy-egy koncepció fejlesztésén. Partnerünk ebben a munkában a Nosal Design stúdió és a Design Storz stúdió, akik sok éve újra és újra bizonyítanak, miközben nem engednek a RAVAK három alapkövetelményéből. Célunk ugyanis a használhatóság, az állandóság, valamint a mindennapok megszépítése.

Hat, szemet gyönyörködtető koncepciónk között válogatva megtalálhatod álmaid fürdőszobájának tökéletes mosdóját, kádját, padlón álló csaptelepét. A Susan család klasszikus formáival, kellemesen ergonomikus részleteivel vesz le a lábadról, a kecses és praktikus Classic csaptelepekben a fürdőszoba koncepció teljes egészére jellemző kifinomult stílus köszön vissza. A Rosa modellek nem véletlenül viselik a egyik legszebb virág nevét: íves kialakításuk és esztétikus arányaik szemet gyönyörködtető látványt biztosítanak, a kellemes formatervezés csak úgy vonzza a tekinteteket!

Ravak mosdó csaptelep

Ravak mosdó csaptelepek


Akkor se ijedj meg, ha te éppen a modern formák szerelmese vagy - a 10° csaptelepek letisztult dizájnja és kézreálló kialakítása téged is rabul ejthet. A Neo család maga a 21. századba öntött, tökéletesen kidolgozott elegancia, míg az egyedi Chrome modellek minimalista vonalai, lekerekített élei a művészi szintű formatervezést ünneplik.

Ravak krómozott csaptelep

Ravak csaptelep

3. Praktikum

A RAVAK csaptelepek beszerelése, tisztítása és használata felettébb egyszerű. Fontos számunkra, hogy termékeink ne megnehezítsék a mindennapokat, hanem kezedbe simulva, szinte gondolatra szabályozzák számodra a hideg- és meleg vizet. Nálunk tehát a funkcionalitás mindig az első helyen szerepel. Nyugodt szívvel próbára teheted bármelyik szaniter családunkat!

4. Csaptelep típusok fürdőbe és konyhába

Kínálatunkban a fürdőszoba minden szegletébe és funkciójához találsz megfelelő csaptelepet – hagyd magad elvarázsolni mosdó-, zuhany-, kád-, bidé- és konyhai modelljeink által! Nem, ez utóbbi, a konyha említése nem tévedés, a RAVAK-nál ugyanis tudjuk: esztétikus, elegánsan megfontolt, egységes képet fest otthonodról, ha a fürdőszoba és a konyha csaptelepei is összhangban vannak egymással, ezért mosogató csaptelepekre is számos alternatívát találsz választékunkban.

Ravak konyhai csaptelep

Ravak konyhai csaptelep

Keresd meg azt a variációt, amely a legközelebb áll hozzád – csaptelepeid minőségét, hosszú élettartamát, a szemkápráztató designt és modern, alaposan megfontolt praktikumot a RAVAK garantálja neked!

További információ: www.ravak.hu