Ne add alább: stílus és praktikum igenis együtt jár!

Trendek jönnek-mennek, de viszonylag kevés rendhagyó, forradalmi ötlet képes kiállni a az idő próbáját. Ne értsd félre, nem mondjuk, hogy add fel egyedi és divatos fürdőszoba elképzelésedet, sőt! Azt javasoljuk, olyan stílusirányokat valósíts meg otthonodban, melyek igazán passzolnak hozzád, és a karakteres részletek, szemet gyönyörködtető formák mögött megbízható szakértelem, tapasztalat bújik meg. Csak így lesz ugyanis a gyakorlatban is működőképes, minőségi és emlékezetes az új életre keltett fürdőszoba. Mutatunk négy szuper megoldást, melyek felforgatták 2019 szaniter- és fürdődesign trendjeit.

1. Szabadon álló kád, újragondolva

Új dimenzió, csillogó luxus, kifinomult elegancia – talán ezekkel a szavakkal említhetjük a szabadon álló kádakat. Magasabb szintre emelik a relaxáció fogalmát, egyedülálló megjelenésű darabok lévén mágnesként vonzzák a tekintetet, és modern, letisztult megjelenést adnak a helyiségnek. Képzeld el, ahogy egy hosszú nap után percek alatt elengeded a stresszt, a fáradtságot, ahogy lelked megnyugvásra talál és átadod magad a teljes kikapcsolódásnak!

A RAVAK SOLO kád nem véletlenül nyerte el idén az Elle Decoration dizájn díjat. A vizuális stabilitást nyújtó téglalap alap, valamint a kényelmet, nyugalmat idéző ovális felső rész találkozása igazi formatervezési bravúr. Nem hivalkodó, nem harsány, sokkal inkább letisztult harmóniájával, a formák gyönyörű egybeolvadásával követeli ki az elismerő pillantásokat. A legmagasabb minőségű akrilból öntött kád körbe öleli a testet, alapos mérnöki tervezés eredményeképpen, pedig akár két felnőttnek is kényelmes fürdőzést ígér.

Ravak fürdőszoba ötlet szabadon álló kád

Ravak fürdőszoba ötlet beton hatású fal

Ravak fürdőszoba ötlet minimál fürdőszoba

2. Lebegő csészék

A WC és a bidé nem kell, hogy szükséges rosszak, sarokba rejtett kötelező-tartozékok legyenek! 2019-ben már a jól megérdemelt, akár központi helyet harcolják ki maguknak a fürdődben, utópisztikus, modern formavilágukkal, tökéletesre csiszolt arányaiknak köszönhető harmóniájukkal. Nincsenek “szemet bántó” részletek, kilátszó csavarok, ormótlan tartályok és ízléstelen ülőkék: a láthatatlan fali rögzítés a térben való lebegés illúzióját kelti, míg külső kialakítás a tökéletes kényelmet, a belső megvalósítás pedig a maradéktalan higiéniát biztosítják.

A RAVAK modelljei tökéletesen illenek a visszafogott, 21. századi fürdőszobákhoz, a Chrome koncepció tagjaiként pedig gondoskodnak az egységes összképről. Ha igazán esztétikus, nem mindennapi megoldást keresel, ne száműzd a szaniter kerámiákat, állítsd őket főszerepbe!

Ravak fürdőszoba ötlet rimless perem nélküli wc

Ravak fürdőszoba ötlet wc és bidé

3. Pultra ültethető, tökéletes kör

Egy csúcskategóriás mosdónak számos elvárásnak kell megfelelnie: legyen praktikus és jól használható, dizájnja első pillantásra ejtse rabul a szemet, hosszú évekig szolgálja ki az egész családot, miközben rendelkezzen azzal a plusszal, amiért azt mondod rá: tökéletes.

A geometriában a kört nevezik a tökéletes formának – nem véletlen, hogy a RAVAK Moon mosdó variációi ezt az alakzatot prezentálják öt változatban. A pultra ültethető, öntött műmárvány kör alakú (Moon1), ovális (Moon2 és Moon2S), félhold (Moon 1C) alakú, illetve szabálytalan körvonalú (Moon 3) modellek ízlésesen modern formavilággal ötvözik a kényelmes mindennapi használatot. Lepd meg magad és családodat egy tökéletes választással!

Ravak fürdőszoba ötlet kerek mosdó

Ravak fürdőszoba ötlet mosdó

Ravak fürdőszoba ötlet fa mosdópult

Ravak fürdőszoba ötlet fali konzol

4. Láthatatlan zuhanykabin

A robosztus zuhanykabinok napja már a múlté, 2019-ben a légiesség, a láthatatlanság illúziója hódít, ezért mutatunk neked egy profi és frappáns megoldást, ahol maximálisan kiélvezheted a hűsítő vízcseppek simogató érzését.

A RAVAK Walk-In zuhanykabinok teljesen egyedire szabhatók, hiszen akár kívánságod szerint milliméterre pontosan gyártjuk le, pontosan úgy, ahogy azt elképzelted! Tökéletesen sima üvegfalak, stílusos és diszkrét, szinte észrevehetetlen merevítő rudak minden irányban! Ennek a trendnek nem lehet, és nincs is ok, amiért ellen kellene állni: legyen a zuhanyzás a szabadság tökéletes megtestesítője!

Ravak fürdőszoba ötlet walk-in zuhanyzó

Ravak fürdőszoba ötlet zuhanyzó

Ravak fürdőszoba ötlet világos fürdőszoba

További információ: www.ravak.hu