Olvass tovább, mert hasznos tanácsokkal segítünk!

A WC kiválasztására gyakran kevesebb időt szánunk, mint az ideális zuhanyzó vagy kád felkutatására, holott sokkal rendszeresebb használatnak van kitéve nap, mint nap. Kulcsfontosságú elem a fürdőszobai kényelem szempontjából, így nem érdemes elkapkodni a döntést. Járj utána a legfontosabb szempontoknak, a termékek egyedi jellemzőinek, hogy kellően átgondolt döntést tudj hozni a fürdőszobatervezés vagy -felújítás során. Első lépésként tarts velünk és olvasd el cikkünket!

1. Tudj meg mindent az alapanyagról!

Ha olyan szanitert szeretnél, amely kiállja az idő próbáját, válassz megbízható alapanyagból készült modellt! A RAVAK WC-k például magas minőségű kerámiából készülnek, így garantált, hogy bírni fogják a rendszeres használatot. Kifejezetten strapabírók és ellenállók a mechanikai (ütések, ütődések) és a kémiai behatásokkal (tisztítószerek) szemben is. Mindemellett az alapanyagból adódóan biztosított a makulátlan fehérség, az egységesen sima felület, amely ráadásul könnyű tisztíthatósággal párosul. Utóbbit még a WC-k formai kialakítása is segíti.

RAVAK wc csésze típusok

RAVAK wc csésze típusok és bidé is

2. Vedd alaposan szemügyre a formát, a designt!

És ha már forma… Nagyon fontos, ha az alapanyagot kiválasztottad, akkor gondold végig a design szempontokat is. Talán úgy tekintesz leendő WC-dre, mint egy kötelezően beszerzendő, unalmas szaniterre, ám ebben az esetben tévedsz. Ez a sokszor alábecsült, ám rendkívül fontos darab is bírhat ötletes designnal és izgalmas formai megoldásokkal. Mi hiszünk az egyszerűség nagyszerűségében, így modelljeinket úgy alkottuk meg, hogy mentesüljenek minden zavaró részlettől (például szem előtt lévő csavaroktól, stb.). Azért választottunk fali kialakítású toaletteket, hogy könnyen tudj takarítani körülötte. Szintén a praktikumot szem előtt tartva gyártottunk peremmentes típusokat, amelyek a jól bevált öblítő rendszerrel (az ún. gallér fúvókáival) oda irányítják a vizet, ahová azt szükséges. A kényelmedet szolgálja a Soft Close rendszerű WC ülőke is, amely sosem csapódik le hirtelen, csöndes záródást tesz lehetővé.

RAVAK wc csésze típusok perem nélküli

RAVAK wc csésze típusok fali

RAVAK wc csésze a fürdőszobában

3. Gondold át a teljes fürdőszobai összképet!

Mielőtt meghoznád a végső döntést, már csak azt kell figyelembe venned, hogy melyik modell illik leginkább a fürdőszobád hangulatához és stílusához. Bár mindegyik WC-nk univerzális stílussal rendelkezik, mégis akad közöttük néhány apróbb különbség a WC csésze formáját illetően, illetve a perem kialakítása is eltérő (Rim és RimOff modellek). Amit érdemes még megfontolnod, hogy választasz-e hozzá kiegészítőket. Remek szolgálatot tehet egy okosan kiválasztott bidé, valamint a stílusban illeszkedő fürdőszobai kiegészítők, például WC papír tartó is. A falra szerelendő nyomólapok is lehetőséget teremtenek egy kis változatosságra, ahogyan a tartály típusai is.

RAVAK fürdőszoba lakberendezés

További információ: www.ravak.hu