Ha gondolkodsz a fürdőszoba felújításon, nem csak a könnyen használható tervezői segédeszközöket kell megtalálnod. Naprakésznek kell lenned annak a stílusnak a legfontosabb ismérveivel, amelyeket szeretnél megjeleníteni leendő fürdőszobádban. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy messzebbre láss a klasszikus megoldásoknál, ugyanis igazán designos megjelenés akkor alakítható ki, ha a megbízható és jól funkcionáló, szokványos szaniterek mellett helyet adsz néhány új és trendi megoldásnak. Tarts velünk és ismerj meg néhány most hódító stílust és ötletet!

Az év innovációi - Színek és merész kontrasztok

Az idei év többek között a kontrasztokról szól. Az innovatív stílusirányzatokban helyet kaptak a fényes és matt felületek, a szokatlanul színes és olykor egészen sötét burkolatok, valamint a színes fuga megoldások, amelyek teljesen új légkört csempésznek a fürdőbe. A trendeket alapul véve idén a pasztell tónusok is népszerűek, de több helyen megjelenik az év színének tekintett korall vörös is. A sárgaréz részletek helyett megjelenik a halványsárga, a zöld és a hamuszürke többféle árnyalata.

Ami viszont egészen új és mégis hónapról hónapra egyre meghatározóbb trenddé érik a szemünk előtt, az nem más, mint a fekete árnyalat változatos felhasználása. Nem csak a spa hatást érzékeltető sötét burkolatok, hanem a csaptelepek és bútorkiegészítők, állványok is feketében pompáznak. Ez a megoldás már sokak tetszését elnyerte a skandináv területeken, így nemzetközileg elismert tervezőink a RAVAK termékpalettába is beépítették, méghozzá két, már jól ismert zuhanykabin alternatívájaként.

Pivot fekete keretes Ravak zuhanykabin

Egy árnyalat, két zuhanykabin - Hódít a fekete!

A RAVAK Collection 2019 újdonságai közé tartozik a két tavalyi közönségkedvenc, a Walk-In és a Pivot zuhanykabin újragondolása, hiszen mindkét modell elérhető vékony, ám hangsúlyos fekete profilokkal. Ezt a minimál, karakteres és látványos megoldást azoknak ajánljuk, akik modern fürdőszobájukból a legtöbbet szeretnék kihozni. De mit is érdemes még tudnod a szóban forgó zuhanykabinokról?

A Walk-In modell évek óta a legnépszerűbb RAVAK zuhanykabinok egyike. A különleges zuhanyzó az utolsó milliméterig személyre szabható, így egyedi alapterülettel és magassággal rendelkező fürdőszobában is megoldást jelent. Bámulatosan mutat egy beépített zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval, hiszen így könnyedén hangsúlyozható a kerámiaburkolat szépsége és mindez nem korlátozza úgy a tervezést, mint a sztenderd nagyságú zuhanytálcák esete. A zuhanykabin a biztonsági üvegfalak kombinálásával alakítható, stabilitását az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják, melyek mostantól fekete színben is elérhetők a fényes alumínium kialakítás mellett. Ezek izgalmasan kontrasztossá teszik a terméket a méretes üvegfelületekkel, amelyek optikailag nagyítják a teret. A fekete profilú zuhanykabin elérhető a Walk-In Free, a Wall és a Corner modelleknél.

Walk-in Corner black Ravak zuhanyzó

Walk-in free black zuhanyzó Ravak

A legtisztább szépség az egyszerűségben rejlik. Tökéletes példa erre a Pivot zuhanykabin, amelynek egyedülálló biztonsági üvegfelületei természetes eleganciát képviselnek és láttatni engedik a fürdőszoba burkolatait. A fürdőszobában azonban a szépség mit sem ér funkcionalitás nélkül. Ezt tervezőink is tudják, így olyan modellt alkottak, amely kiváló technikai megoldásokat sorakoztat fel. Ilyen például az elnyűhetetlen ajtónyitó rendszer, amely egyszerű és megbízható pántos ajtónyitási megoldáson alapszik, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. A pontos illeszkedésről a PNPS toldóprofil gondoskodik, amelynek köszönhetően a Pivot zuhanykabinok és -ajtók tetszés szerint állíthatók, így akár olyan helyen is elférnek, amelynek nagysága nem felel meg egyetlen termék méretarányainak sem.

Ravak Pivot Black beépíthető zuhanyzó

Az új Pivot Black változat ugyanezekkel az értékekkel rendelkezik, azonban fekete keret és fekete forgócsapok, ajtózsanérok jellemzik. Ezek remek kontrasztot alkotnak a biztonsági üvegből készült felületekkel és finoman felkeltik a figyelmet a modern stílusú fürdőszobákban. Válaszd Te is bármelyiket a fürdődbe, ha valami igazán különlegesre vágysz!

További információ: www.ravak.hu