Tudjuk, hogy a hatalmas tereknél, plafonig érő ablakoknál és tengerparti kilátásoknál szebbet el sem tudsz képzelni, még akkor sem, ha éppen fürdőszobáról van szó, de sajnos a valóság néha kevésbé drámai. De egy percig se csüggedj, ha kis méretű helyiségből kell kihoznod a legjobbat! Van megoldás, és nem is olyan bonyolult – mutatunk néhány szuper tippet, tarts velünk!

Ha megtetszett egy vagy több ötletünk, láss hozzá a méretarányos tervezésnek! Online letölthető fürdőszobatervezőnk segítségével centiméterre pontosan felvázolhatod elképzeléseidet, és kikalkulálhatod a legideálisabb megoldást.

Kád és zuhany egyben, a helytakarékosság jegyében

Az első, és talán legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod, hogy kád vagy zuhanyzó mellett döntesz. Vagy nem hiszel a kompromisszumokban, és mindkettőhöz ragaszkodsz – ráadásul kis helyen. Ugyanis ez is lehetséges!

A RAVAK Sabina zuhanytálcája tökéletes és kompakt megoldást kínál: negyedköríves formájának köszönhetően kiválóan illeszthető a sarokba. Csupán 90 centis oldalhosszával, ám 27 centis mélységével egy kényelmes, ülőkés, akril minikádat kapsz fürdőszobádba, amely ideális lehet gyerekek fürdetéséhez, valamint kényelmesen ráérős zuhanyzásokhoz is kiváló. 

A RAVAK Sabina zuhanytálcája tökéletes és kompakt megoldást kínál

Szűk helyekre tervezett koncepciók

Kisebb terek esetén kiemelten fontos az összhang: ha a berendezés és a szaniterek is összhangban vannak egymással, az enteriőr hangulata letisztult, barátságos hatást kelt. Ahhoz, hogy ne csak stílusos, de jól használható is legyen a fürdőszoba, elegendő helyet kell hagynod a kádból vagy zuhanyból való kilépéshez, a fiókok kényelmes nyitásához, fogmosáshoz, a WC használatához.

A RAVAK ötletes koncepcióit, a klasszikus formákkal hódító, ötletes Be Happy II-t és a csodás domborulatokkal hódító, játékos Avocado-t neked találták ki! A családba tartozó termékek széles választéka könnyedén variálható, így minden alaprajzra megfelelő kialakítást tudsz tervezni velük. A helytakarékos, de meglepően kényelmes Avocado kád fölé belógó, aszimmetrikus mosdókagyló kiválasztásával már félig nyert ügyed van – fürdőszobád nagy része szabad még, pedig a legfontosabb berendezéseket már el is helyezted.

Szűk fürdőszoba mosdó ötlet

Szűk fürdőszoba mosdó ötlet

Tárolás rafináltan

Nagyobb terekben könnyebben elférnek az itt-ott elől hagyott játékok, fiókokból kilógó tisztítóeszközök, de a kis fürdőszobák szinte azonnal rendetlennek, zsúfoltnak hatnak, ha valami nincs a helyén.

Válassz keskeny, magas, vagyis a teret optikailag nyújtó szekrényt – ha ránk hallgatsz, fényes felületű modellt keresel, mint például a RAVAK 10°, Formy vagy Clear családjainak tagjai –, és a lehető legnagyobb tárolóhellyel rendelkező mosdó alatti bútort! Ezekbe a praktikus fürdőszobai szekrényekbe minden felszerelést, kiegészítőt, tisztítószert, fürdőszobai kisgépet kényelmesen elpakolhatsz!

Ravak fürdőszoba bútor

Ravak fürdőszoba bútor fehér

Ravak fürdőszoba bútor kis fürdőszobához

WC, mint a fürdő dísze

Furcsán hangzik, ugye? Pedig nem nagy ördöngösség! Ha van rá lehetőség, azt szoktuk javasolni, a WC és bidé kerüljön külön helyiségbe, de ha erre nincs lehetőség, akkor sem kell elrejteni a csészét! Nézz szét a RAVAK széles szaniter kerámia választékában: figyelemre méltó típusokat fogsz találni! A minőségi alapanyagokból készült, a modern design stílusjegyeivel büszkélkedő modellek illeszkednek minden koncepcióhoz, stílushoz és megfelelnek a legtöbb elképzeléseknek is. A falra szerelhető, szinte lebegő hatást keltő csészék könnyedséget sugallnak, a csillogó, fényüket évekig megőrző felületek pedig növelik a térhatást.

Wc és bidé kis fürdőszobába

További információ: www.ravak.hu