A szép ruhákat nem érdemes szekrénybe rejteni. A mennyezetig érő Raumplus Uno rendszer akár 3 méter magas helyiségbe is összeszerelhető. A fiókok, szekrénylapok és a tartórudak méretre szabhatóak.

Raumplus wardrobe gardrób

A Noteborn Classic és Cortina szürke összeállítása igazi luxuscikknek számít. Az üvegből készült és bronzkeretbe burkolt  Vicaversa 35 tolóajtók nyomásra nyílnak. Választhatunk bronzkeret helyett fából illetve alumíniumból készült keretet is. Az egész berendezést a szoba méreteihez alakíthatjuk ki. Mindenki tudja, hogy egy fiókban mekkora káosz tud uralkodni, hiába tartunk rendet. A Noteborn fiókjával ez elkerülhető. A fakkokra osztott rekeszben mindennek meghatározhatjuk a helyét, legyen szó ékszerekről, övekről vagy órákról.

Noteborn wardrobe gardrób

Rekeszes fiók gardróbszekrényhez

Újabb, nyitott szerkezetű szekrényt ajánlunk a figyelmükbe. A Raumplus Cornice filigrán struktúrájában két méter hosszú polcok is találhatóak, melyek akár sarokrendszerként is felépíthetők.

Raumplus Cornice wardrobe, gardrób

Világosan felosztott teret érhetünk el a Lema tolóajtóival. A plafonig magasodó Teatro kettéválasztja a hálószobát, egyik felében található az ágy, míg a másik felében egy gardróbszekrény. Az Armadio al Centimetro elemei nemcsak elefántcsont színben kapható, hanem fehér, tölgy vagy teak árnyalatokban is. Bármilyen kelléket rendelhetünk a szekrényhez: tartórudat, fiókot, tükröt, kihúzható polcot, nadrágtartót.

Lema wardrobe, gardrób

Most pedig lássuk, hogy mivel szolgálhatunk a férfiaknak: A Noteborn nem feledkezett meg róluk sem. A Cross rudakból álló, állítható rendszere változatos kialakítási lehetőségekkel szolgál, melyet bármikor bővíthetünk. A költözés ezzel a struktúrával szinte gyerekjáték.

Ki ne szeretne egy belső világítással rendelkező szekrényt? Kinyitjuk az ajtót és a ruháink fényárban úsznak. Az Interlübke S 07 szekrényével vége a félhomályban való keresgélésnek.

Noteborn wardrobe, gardrób férfiaknak

Gardróbszekrény belső világítás

A következő Cabinet gardróbunkat a luxus "netovábbjai" közé sorolhatjuk. A mennyezetig kialakított, nyitott szekrényekben a ruhatartó rudakat egy gombnyomással hozhatjuk elérhető magasságba. A liftrendszerrel működő ruhásszekrény nagyon praktikus, hiszen a felfüggesztett ruhák alatt kihasználhatjuk a teret, és a ruhák eléréséhez sem kell létra után nyúlnunk.

Cabinet wardrobe gardróbszekrény egyedi méretben