Csillag mintás ágynemű gyerekszoba

A Mamas and Papas webshopban a Kids menüpont tartogat sok-sok újdonságot a 2 és 6 éves korosztály szülei számára. A kiságyak helyett már nagyobb ágyban és szekrényben kell gondolkodni. Több tárolóhelyre is szükségünk lehet. A korábban megismert babaszobai bútorkollekciók színét és dizájnját alapul véve születtek a nagyobb gyerekszobai ágyak és gardróbszekrények.

 Ezentúl a vendégfogadás sem jelenthet gondot akkor sem ha ott alvásról lesz szó. A 4 év felett ajánlott Junior ágyak között van pótággyal kiegészülő modell is Ilyen például a Rialto, vagy a Bay ágy. A legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő, Olaszországban gyártott hagyományos méretű egyszemélyes Rialto ágy hosszú távú befektetés. A hozzá tartozó pótágynak köszönhetően bármikor sor kerülhet egy pizsamapartira is!

Pótágyas gyerekágy

Miért ajánljuk?

Mert praktikus és kényelmes, és amikor nem használjátok a pótágyat egyszerűen betoljátok az ágy alá, így helytakarékosan megoldható a tárolása. Ha a matracot kiveszitek a pótágyból, ágy alatti tárolónak is használhatjátok.

Tulajdonságok & előnyök:

- Az egyszemélyes ágy méretei: Ma: 79 cm x Sz: 99 cm x H: 197 cm
- A pótágy méretei: Ma: 20 cm x Sz: 95 cm x H: 186 cm
- Vendégszobába is ideális. A Rialto törtfehér sorozatával és az Alten és Prairie bútorokkal harmonizál.

Tölgy színű gyerekágy

A szép ágy mellé egy stílusos ágynemű, és ágyneműhuzat is dukál. Nézd meg a webshopban a legújabb fiús és lányos ágyneműhuzat mintáinkat!

Rialto ágy

Fémkeretes ágy gyerekszoba

Mamas and Papas logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09.00 - 20.00

Telefon: 06-1-326-0800

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00