Kompakt babakocsi


Kompakt design babakocsi Mamas and Papas

Legújabb családtagunk az Armadillo Flip babakocsink, ami hamar a szülők és a gyermek kedvence lehet!  Ez a legkisebb travel-system rendszerű babakocsi a piacon! Tudjuk, hogy szülőnek lenni már önmagában is elég bonyolult dolog, így nem szeretnénk, ha azért is aggódnod kellene, hogy folyamatosan le kell cserélned a babakocsit, mert gyermeked kinövi. 

Az Armadillo Flip egy kicsi babakocsi, de a tágas belső térnek köszönhetően mégis nagy mozgásteret hagy csemetédnek. Kis kerekei miatt könnyen fordul, így szupergyors, amikor egy forgalmas úton próbálsz vele átjutni vagy a bevásárlóközpontban bolyongsz. 

Az állítható ülést egy mozdulattal variálhatod, attól függően mit szeretnél:  Gyermeked a külvilágot vagy Téged figyeljen. Ami a legjobb: teljesen mindegy, hogy az ülés melyik irányba néz, mert az innovatív szabadalmaztatott dizájn lehetővé teszi, hogy mindkét pozícióban összecsukhasd a babakocsit egyetlen kézzel, mindössze másodpercek alatt. Ha már nem szeretnéd használni, összecsukott formájában a kis autók csomagtartójába is lazán befér, és otthon is hihetetlenül egyszerű tárolni.

Travel system babakocsi

Könnyű travel system babakocsi

Stílusos modern könnyű babakocsi

Armadillo Flip babakocsi sok funkcióval

Az Armadillo Flip kicsi, könnyű, egyszerűen használható, és annyira kompakt, hogy ez az egyetlen babakocsi, amire valaha is vágytál. Az Armadillo Flip babakocsi elérhető az üzleteinkben és a webáruházban:Mamas and Papas logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Telefon: 06-1-326-0800

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

A Mamas&Papas családi vállalkozásként indult, a két tulajdonos épp első gyermekét várta, amikor megalapították cégüket. Valódi szülői tapasztalataikat éppen ezért minden fejlesztési folyamatba beépítették, a különböző termékek kiválasztásától kezdve egészen a vásárlói ügyfélszolgálat megtervezéséig. A széles termékpalettán megtalálhatóak a babakocsik, a babaszoba-bútorok és enteriőrök, a kismama- és babaruhák, valamint ajándékok és játékok, amik végigkísérik a kismamát és a babát a mínusz kilencedik hónaptól kezdve egészen kisgyermekkorig. A termékek egyedülálló formái, színvilága és minőségi anyagai mellett a részletgazdag és aprólékos kidolgozottság jellemzi a Mamas&Papas termékeit.