Baba fürdőkád

Mamas és Papas termékek fürdetéshez >>

A fürdetés sokféle kérdést felvethet az új és leendő szülőknek: onnantól kezdve, hogy milyen gyakran és mibe fürdesd gyermeked, minden a fürdőszobában vagy a babaszobában történjen, egészen addig, hogy a víz megfelelő hőmérsékletű legyen. A Mamas és Papas üzletekben és webáruházban az igényes kiegészítők tárházát találod a kényelmes és biztonságos babafürdetéshez.

 Babafürdetés

Babafektető

A fürdetés egy nagyon jó lehetőség a babának, hogy játszhasson és élvezze a mozgás szabadságát egy nagyon kellemes, meleg környezetben. Próbálja meg elérni már a kezdetektől, hogy a fürdés ideje a szórakozás ideje is legyen. Az a legfontosabb, hogy ön nyugodt legyen fürdetés közben - mindent könnyed és finom mozdulatokkal végezzen, így hamarosan mindketten élvezni fogják a dolgot, és jól szórakoznak majd együtt.

A legtöbb szülő azért választ babakádat, hogy pici babáját fürdesse benne. Ha szeretnéd kezeidet szabadon hagyni a fürdetéshez, a használhatsz kádtámaszt babádnak, ha még nem tud egyedül felülni. Amikor végeztetek a kádban, babádnak egy puha törölközőre van szüksége. A kapucnis törölköző egy kitűnő választás, hogy gyermekedet még kellemesebben és melegebben tartsa. Majd kapóra jön egy pelenkázó matrac, amint babád száraz, és kész arra, hogy letedd és bepelenkázd.

Melegítsük be a szobát, ahol a babát füröszteni fogjuk. Öntsünk tiszta, meleg vizet a kádba, a hőmérséklete kb. 37 fokos legyen. A víz hőmérsékletét még egyszer ellenőrizzük könyökünkkel.

Kis fürdőkád babáknak

Pelenkázó matracok

Babaágy

Kiságy babáknak

 

Babatakaró

Fürdőkádak

Műanyag fürdőkád gyerekeknek

Kis ülés kádba

Mamas fürdőkád

Kád utazáshoz

Összecsukható kád

Összecsukható fürdőkád utazáshoz, vagy a könnyebb tároláshoz

Pelenkázó komód

Baba fürdőköpeny

Pelenkázó alátét

Hőmérő fürdéshez

Hőmérő fürdővízhez

Amikor kivesszük a picit a vízből, bugyoláljuk be egy kapucnis törölközőbe, és törölgessük meg, különös figyelmet szentelve a hajlatoknak. Ne dörzsöljük, csak gyengéden itassuk fel a bőréről a vizet!

 

Komód babaszobába

 

Komód babaszobába több színben

Pelekázó komódok

 Pelekázó komódok

Pelekázó alátét

Adjunk tiszta pelenkát a babára, és öltöztesse tiszta ruhába a kényelmes magasságú pelenkázó komódon. Soha ne hagyjuk a babát felügyelet nélkül, még egy másodpercre sem, különösen a fürdetés körüli teendők közben. Pelenkázás és fürdetés közben különösen fontos, hogy mindig a babán tartsuk a kezünket. A baba minden előzetes kísérletezés nélkül is egyszer csak váratlanul átfordulhat. Ha kádban fürdetünk, figyeljünk arra, hogy a baba feje mindig meg legyen támasztva.

A bemutatott termékeket keresd az alábbi üzletekben és webáruházban:

Mamas and Papas logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09.00 - 20.00

Telefon: 06-1-326-0800

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00