A tapéta a babaszobában egy maghatározó és nagy felületen megjelenő barátságos dekorációs elem lehet. Jól illeszthetőek a meglévő bútorokhoz és megadhatják a fiús vagy lányos babaszoba alaphangulatát. A Mamas and Papas üzleteiben és webáruházában a tapéták, textil, és ágynemű kiegészítők színben is harmonizálnak, így együtt is használhatóak. Variálhatjuk egymással a tapétákat egy-egy falszakaszon, és akár egy oldalfalra is kerülhetnek eltérő minták. Mivel ezeket a tapétákat úgy tervezik, hogy színben és mintákban is legyenek megegyező elemek így egymással is mindig harmonizálni fognak.

Tapéták

Mamas Papas gyerekszobai tapéta

Babaágy ötlet

Vízcseppes tapéta

Világosbarna babaágy

Csillagos tapéta

A szintén sokféle bordűr kétféle szerepet is betölthet a babaszoba dekorációban. Az egyik, amikor a gondosan kiválasztott festett falunkon szeretnénk egy vidám motívumot megjeleníteni, akár úgy is, hogy a bordűr felett és alatt másfajta falszínünk lesz. A másik változat pedig az, amikor a kiválasztott tapétáink mintáit szeretnénk feldobni egy színes, kontrasztos sávval.

Bordűrök

Tapéta bordűr

Vidám gyerekszobai bordűr

Angol tapéta gyerekszobába

A tapétákon és a bordűrökön túl falmatricával is dekorálhatunk. A csomagban kapható betűkkel, csillagokkal, fával és falevelekkel egyedi mintákat rakhatunk egy-egy szabad falfelületre. A betűkből név, vagy akár idézet is készülhet.  

Falmatricák

Falmatrica gyerekszobába

ABC-s gyerekszobai tapéta

Baglyos tapéta

Fa mintás tapéta gyerekszoba

Minőségi gyerekszobai tapéta

Betű tapéta

 A bemutatott termékeket keresd az alábbi üzletekben és webáruházban:

Mamas and Papas logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09.00 - 20.00

Telefon: 06-1-326-0800

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00