Oxford mamas and papas furniture babaszobai bútor

A már a Lakberinfón is korábban bemutatott különböző babaszobai garnitúrák három fő bútordarabból állnak.  Kiságyból, egy zárt szekrényből, és egy fiókos pelenkázó komódból, de természetesen ezeket a bútordarabokat egyesével is be lehet szerezni. A termékpalettán található kortárs, modern és klasszikus stílusú bútorcsalád, többféle színben is. Ezek elsősorban természetes színek, illetve a természetes fa valamely tónusa. Az érdeklődők választhatnak a tölgy, a dió és a fenyő különböző árnyalataiból, de fehér és szürke színekben is készülnek bútorok.

Oxford babaszoba pelenkázó szekrény és kiságy

Oxford mamas and papas furniture babaszobai szekrény

Fehér kiságy gyerekszobába

Legújabb babaszobai bútorcsaládunk az OXFORD kollekció, ami szépen tükrözi a kortárs, letisztult angol egyetemi stílust. Ez a kollekciós is egymással jól kombinálható elemekből áll, amik nem csak elegánsak, hanem praktikusak is tárolás szempontjából. Az Oxford kollekció egy kényelmes ággyal is kiegészül ami a kinőtt kiságyat válthatja fel a későbbiekben, anélkül, hogy megváltozna a berendezés egysége.

Fiókos tárolószekrény komód gyerekszobába

Oxford mamas nad papas gyerekszobai bútor részlet képek

A funkcionalista formákhoz számos színes és puha lakástextil kiegészítőt, függönyt, tapétát, szőnyeget, ágyneműt válogathatsz a Mamas & Papas üzletekben, így garantáltan kifogástalan és harmonikus lesz a babaszoba.

Mamas and Papas logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09.00 - 20.00

Telefon: 06-1-326-0800

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00