Stokke home babaszoba lakberendezés

A Stokke norvég cég 1932-ben alakult számukra mindig is alapelv volt, hogy környezetbarát anyagokból, ergonómiailag tökéletes környezetet biztosító termékeket gyártsanak, a lehető leghosszabb távú használatra a jövő nemzedékének. Ráadásul a filozófiájuk egyik fontos része, hogy a gyermek érdekeit szem előtt tartva a termékeket úgy tervezzék, hogy erősítsék a szülő és gyermeke közti kapcsolatot már az első hetektől.

Babaszobai kiegészítők, komplett bababútor család, íme az újdonságok!

Flexi bath, az összecsukható babakád többféle színben

A Stokke® babakádat újszülött kortól 4 éves korig ajánljuk. A helytakarékos dizájnnak köszönhetően egyszerű tárolni és használni akár otthon, akár utazásnál. A Stokke® fürdetést segítő újszülötteknek további kényelmet nyújt a legkisebbeknek. Tulajdonságok: Egyedülálló összecsukhatóság az egyszerű szállításért és helytakarékosságért. Nagy előnye, hogy pehelykönnyű. 

Stokke flexi bath összecsukható babafürdető

Sleepi bed, és a Mini változata

A Stokke® Sleepi egyedülálló kiságy, ami gyermekeddel együtt nő újszülött kortól 3 éves korig, a junior bővítő segítségével pedig tovább használható egészen 10 éves korig. A Stokke® Sleepi alkalmazkodik a változó igényekhez és méretekhez, mindeközben kényelmet és biztonságot nyújt. Amikor gyermeked már kicsit nagyobb, az ágy egyik oldalát kiveheted, így könnyen hozzáférhetsz, emellett erősítheted benne a szabadság és függetlenség érzését.

Stokke Sleepi bed ágy ár

A Sleepi Mini tökéletes kisbabád első kiságyának. Különleges ovális formája biztonságos és kényelmes környezetet nyújt. Az állítható magassággal és azáltal, hogy gyermekeddel együtt nő, a Stokke® Sleepi alkalmazkodik a változó igényekhez és méretekhez. Az ágy kis helyet foglal el a gyerekszobában, míg a rögzíthető kerekek lehetővé teszik, hogy könnyen egyik szobából a másikba helyezhesd. Csak 67 cm széles, így hihetetlenül hasznos még a legkisebb helyeken is. 

Stokke Sleepi bed mini

Stokke Home - szabadság a babaszobában

A Stokke® Home™ elképzelése az, hogy Te válogathasd össze az egyes elemeket és így Te alakíthasd ki a neked tetsző gyerekszobát. Az elemek egyszerűen átvariálhatók, így újra és újra megfelelnek a változó igényeknek, ahogy gyermeked nő, vagy ha szeretnéd kicsit átalakítani a szobát. Újszülött kortól 5 éves korig. Isten hozott új otthonodban! Egyedi tervezésünkben is érzékeltetni akartuk az otthon egyedülálló szerepét, ezért is kerestünk egy jellegzetes szimbólumot a Home családhoz és választottuk a ház formát. A STOKKE HOME bababútorokat a fehér mellett már szürke színben is meg lehet vásárolni a Mamas&Papas üzleteiben, illetve webáruházában.

Stokke home házikó ágy, bölcső, pelenkázó komód

Stokke home ágy és szék, komód

 

Stokke home fehér és szürke színben

A Home bútorcsalád főbb elemei: Bölcső, Pelenkázó, Ágy és komód

Bölcső: A puha, könnyű anyagoknak köszönhetően a levegő szabadon áramolhat, miközben gyermeked kényelmesen aludhat. Éjszaka az ágyad mellé helyezheted, így kisbabád közel lehet hozzád – a bölcső kis lábainak köszönhetően bármilyen hálószobában elfér. Kis súlyának köszönhetően ideális nappali használatra – egyik szobából a másikba teheted.

Pelenkázó: Ez a pelenkázó rátét egy sokoldalú elem, ami a komódra, az ágyra és a bölcső állványra is biztonságosan rögzíthető. A lekerített oldalak és a puha matrac biztonságos és kényelmes hely kisbabád pelenkázásához. A pelenkázó magassága segíti a szemkontaktust és állítható mind oldalsó, mind szülővel szembeni pozícióba. A tároló doboznak köszönhetően az összes szükséges holmi a közeledben lehet és a rátét bármelyik oldalához rögzíthető. Ha gyermeked már idősebb, a pelenkázó játszóasztallá alakítható: egyszerűen csak fordítsd meg a pelenkázót és tedd a bölcső állványra.

A házikó formájú ágy: Az Ágy a Stokke® Home™ gyerekszoba szíve. A bölcsővel, a pelenkázóval és a szekrénnyel számtalan lehetőséget kínál arra, hogy létrehozd a gyermekednek legmegfelelőbb szobát. Egy otthon az otthonon belül – különösen csemetédnek. Az Ágyat egyszerű vonalai ház formájával együtt a gyerekszoba díszévé teszik. Számos textilt kínálunk mellé, így nyugodt környezetet vagy játszóházat alakíthatsz ki. A koncepció nemcsak azért ideális, mert kisebbeknek és nagyobbaknak is megfelelő, hanem azért is, mert rugalmas annyira, hogy kialakítsd a szoba méretének megfelelő gyerekszobát. Az ágyból ki és ágyba bemászás biztonságos, az egyik oldalsó panel levehető, így könnyen hozzáférhetsz gyermekedhez. Amikor pedig kinövi az ágyat 5 éves kora körül, tovább használhatjátok, mint egy kanapét és játszóházat.

Komód: A komód magassága ideális pelenkázáshoz, ha a pelenkázó rátét is rajta van. A tágas fiókok számos helyet kínálnak és könnyen hozzáférhetők anélkül, hogy gyermekedet akár egy percre is szem elől vesztenéd. Attól függően, hogy hogyan rendezed be a szobát a komód a pelenkázóval mind oldalsó, mind szülővel szembeni pozícióban is használható. A komód alatt van hely lábaidnak, így közelebb vagy kisbabádhoz pelenkázásnál. A skandináv dizájn és a tartós anyag, amiből készült együtt egy klasszikus bútordarabot teremt, ami évekig használható.

 Érdeklődj az üzletekben a készletről az alábbi telefonszámokon!

Mamas and Papas logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 18.00

Telefon: 06-1-326-0800

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00