A Bono Design Lakberendezés a kifinomult modern olasz bútorok és lakberendezés képviselője. Azonban ismerve az olasz hagyományokat, a sok évszázados tradíciókat, a kézműves mesterek apáról-fiúra szálló tudását, a míves kidolgozottságot, a szépség iránti vágyat, a klasszikus vonal sosem fog eltűnni a neves gyártók kollekcióiból. Mai napig igény van a polgári házak és lakások, patinás vidéki rezidenciák jellegéhez igazítható jó minőségű bútorokra, amiket a gyerekszoba kialakításakor sem lehet mellőzni.

Az Arcadia Camerette gyerekszobai bútorokon a funkciót és a jól használhatóságot alapul véve olyan otthonos és meleg színek jelennek meg, mint a bézs, a vanília, az olajbogyó zöldje, a tenger kékje, vagy éppen a rózsaszín. A bútorok gyerekszobai jellege megmaradt, de finom díszítést kapnak a szekrények, az íróasztalok, az ágyak háttámlái. A finom részletekben felsejlik a mediterrán hatás egy-egy szép bútorfogantyún, a vidéki rusztikusság az asztal mellett álló régi formájú széken, és mindez együttvéve összetéveszthetetlenül olasz. A gondosan összeválogatott bútorkollekciót végül természetes anyagú szőnyeggel, függönyökkel, burkolatokkal és klasszikus stílusú lakástextilekkel, lakberendezési kiegészítőkkel tudják teljessé tenni.

Az Arcadia Camerette kollekció segítségével akár fiú, akár lányszobát kívánnak berendezni egy egyedi, hangulatos és megnyugtató összkép lesz a végeredmény, amire a gyerekek is nagyobb korukban csak jó érzéssel tudnak majd visszaemlékezni. A Bono Design Lakberendezési Stúdió klasszikus stílusú bútoraival a piciknek már babaszobákat, a kamaszoknak tiniszobákat is be tudnak rendezni. Ismerjék meg aktuális ajánlatainkat, látogassanak el bemutatótermünkbe!

Bono Design Lakberendezés

Prémium Kategóriás Bútorok
és Konyhagépek

Bono Design Kft.

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest

Arcadia Camerette gyerekbútor válogatás