Colombini Golf Young gyerekszobai bútorok

Ma egy gyerekszoba több mint bútorok halmaza. Hálószoba, tanulószoba, személyes és közösségi tér is egyben. A Colombini tervezői azt gondolták, hogy átvállalják a kreatív ötletek kigondolását és mindezeket a megoldásokat a Young gyerekszobai bútor kollekciókban juttatják el hozzánk. A színek és esszenciák tekintetében mindenkinek joga van saját stílusához, ezért a Young kollekció biztosítja, hogy ez megfeleljen az esztétikai elvárásainknak.

Színek és anyagok tekintetében a rendelhető, választható felületek texturált, sima, matt vagy fényes változatai egyaránt fellelhetők. Ha a helyet a lehető legjobban ki kell használni, a Colombini Young megoldásai minden helyet ki tudnak használni, egészen az utolsó centiméterig. Nézzünk most 15 modellt ahol a lakberendezés gyerekszobai elvei és ergonómiája a legoptimálisabban, olaszos stílussal kiegészülve érvényesül.

Bono Design gyerekszoba szürke és narancs színben

A bútorcsalád érdekessége az akár térbe is helyezhető kétoldalú Infinity könyvespolc amire akár egy televízió is felszerelhető. A tv-t egy tolóajtóval könnyen eltakarhatjuk. Ez egyfajta szeparálhatóságot is megenged, ha a tanuló, vagy a gardrób szekciót szeretnénk elválasztani.

Modern tiniszoba tolóajtós gardróbbal

Ebben a szobában az ágyra érdemes fókuszálnunk, ami kényelmes és puha különleges Snug béléssel, vagy textilbőrrel, ágyneműtartós, vagy anélküli változatban rendelhető.

Colombini gyerekszoba türkiz színben

Az Infinity könyvespolc elemei tökéletesen illeszkednek a Parallel falipolcokhoz amiből egyedi elgondolás szerinti kombinációkat lehet kirakni. A gardróbszekrények mérete is tökéletesen igazítható minden igényhez és szobamérethez.

Modern olasz gyerekszoba ötlet

Az egyes bútorokból a színek variálásával alakíthatunk ki fiús, vagy csajosabb hangulatot, miközben megmarad az egyedi stílus.

Gyerekszoba lila szürke színben

Ez a variáció sok tárolást tesz lehetővé még korlátozott helyek esetén is. Itt látható a Club szekrény rejtett fogantyúja, amely a tisztább vonalak iránti növekvő igényre reagál.

Füstölt tölgy színű gyerekszoba olasz design

A felfüggesztett moduláris egységek ebben a kompozícióban a Club-ajtókhoz hasonlóan a letisztult irányt követik. A piros Hole ágyfejvég tökéletesen összehangolja az Infinity polcok játékos tárolórendszerét.

Olasz gyerekszoba bútor narancs színben

A falra szerelt könyvespolcok és a szekrények a helyiség alapterületét hagyják szabadon, teret engednek a tanuló szekció és a pihenőterület részére is, mindezt geometriai formákon keresztül.

Igényes gyerekszoba olasz design

A 4 szélességben és 20 féle színben rendelhető új Fly íróasztal rendkívül sokoldalú és minden stílushoz és igényhez igazítható.

Egyedi igény szerint gyerekszoba Bono Design

A Podio egy sarokhoz tervezett íróasztal, a tárolási lehetőségeket itt párhuzamos polcok gazdagítják. Az Intinity rendszerrel a falfelület minden egyes négyzetcentimétere kihasználható, így a tároló dinamikus és rendkívül vonzó.

Gyerekszobai bútor polcokkal tárolószekrény

Az új GALAXY ágy lágy, párnázott fejtámlája a matlaszé tűzésnek köszönhetően egyedülálló hatású. Az alsószoknyák elrejtik a tárolórekeszeket, amely egy felemelhető ágykeret alatt találhatók.

Gyerekbútor ötletek lakberendezés

A kompozíció dinamikáját a különféle mélységek és színes árnyalatok alkotják. Az alapvetően uniszex kompozíciók bármilyen irányba eltolhatók.

Türkiz bútorelemek tiniszoba ötlet

A szekrények számára egy új típusú nyitási lehetőséget kapunk, így megmarad a minimál hatás elegáns kivitelben.

Sárga bútor gyerekszobába

A csúszó szekrényajtóban lakkozott panelek lenyűgöző geometriai kialakításokat hoznak létre.

Barna klasszikus gyerekszoba lakberendezés

Az új Vim fogantyú tömör fából készül, és 12 különböző színállásban rendelhető

Kék és faszínű gyerekszoba bútor

Számos funkció van egyetlen elem számára, amely akár három méretben is rendelkezésre áll. Kombinált árnyalatok ami remekül áll ennek a bútornak: Zafferano, Verde Oceano, Lilla és Blu Aegeo.

Bono Design Lakberendezés

Prémium Kategóriás Bútorok
és Konyhagépek

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest