Hiszen ahhoz, hogy a maximumot nyújtsuk a mindennapokban, kell egy olyan hely, ahol maradéktalanul ki tudjuk pihenni magunkat. A háló szíve természetesen az ágy, a kényelmes matrac. Amit nem is olyan könnyű kiválasztani. Sokan nem tudják eldönteni, mit kell figyelembe venni a megfelelő matrac kiválasztásakor, kitől érdemes tanácsot kérni, hol érdemes vásárolni és milyen tulajdonságokra kell odafigyelni. A legpihentetőbb alvást a természetes körülmények biztosítják. Amit nehéz becsempészni az otthonunkba – de korántsem lehetetlen.

A Materasso matracai a természet nyújtotta lehetőségeket maximálisan kihasználják – több szempontból is: a legkellemesebb és - egészségesebb helyzetben rögzítik a testet az alvás során, ráadásul számos ötletes, a természet anyagait felhasználó megoldást vonultatnak fel a minél tökéletesebb pihenés érdekében.A Materasso matracok mindenkire gondolnak: készülhetnek purhabból, kevert habból, latexből, hidrolatexből, de természetesen elérhetőek a hagyományos rugós és vákuummatracok is. Egyediségüket a kiváló minőség és a különleges, természetes anyagok jelentik.

Próbált már egy szobányi illatos virág között pihenni? A Herbal Foam ezt kínálja: az erdei mályva kivonatát tartalmazó habból készült matrac tökéletes ellazulást nyújt. A talán elsőre meglepő módon, ricinusolajjal készülő Biogreen – és ennek továbbfejlesztett változata, a Viscogreen – technológiára épülő matracok kizárólag természetes anyagokból állnak; ennek, és kiváló légáteresztő-hatásuknak köszönhetően igazi pihenést biztosítanak. Még álmában is gondol az egészségére? A matracokra kerülő, eukaliptusszal készülő Eucalyss huzatok megvédik az alvót a kórokozók, baktériumok ellen, míg a nagy kopásállóságú, szójatartalmú Soya huzatok antiallergén hatással bírnak. A memory habbal készült matracok tökéletes nyomáseloszlást biztosítanak a testnek – egyénre szabva, megfelelve a legmagasabb elvárásoknak is.

A Materasso matracok között - a rendkívüli méret, és összetétel-választéknak köszönhetően - mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Vásárlás előtt érdemes végigpróbálni azokat, amelyek legjobban tetszenek: legalább 5 percet kell feküdni rajtuk, hogy meggyőződjünk: felveszi a test alakját, kellemes a fekvőfelület, megfelelő annak mérete. Vásárlás előtt érdemes mindenképpen szétnézni a www.materasso.hu oldalon, ahol a matracok minden kategóriájával megismerkedhet. Fontos erre időt szánni, hiszen a kiválasztott fekvőhely jó néhány évig gondoskodik a pihenésünkről – és a szép álmokról egy tökéletes hálószobában.

www.materasso.hu