Nagyon nem mindegy, hogy mindezt hol tesszük. Hálószoba és lakberendezés 7 tervben. Íme néhány nagyszerű ötlet, hogyan rendezd be a hálószobádat!

1. Ebben az elegáns, nagyvárosi lakásban hatalmas alapterület áll rendelkezésre a legintimebb helyiség számára. Az óriási ablakokon beáramló fény mellett az indusztriális stílusban készült design lámpák biztosítják a fényt, és adják meg az alaphangulatot a szobának, amelyet a finoman osztott, fehér padlólapok ellensúlyoznak. A bútorok fém kerete, a beton falak és a dobogószerű tévéállvány a hálószoba loft jellegét erősítik.

Modern franciaágy, tükrös oldalfallal

Modern városi stílusú hálószoba

Minimál férfias hálószoba ötlet

2. Ez a szoba tipikusan egy hagyományos értelemben vett női hálószoba. A fehér, okker és magenta színek igazi tavaszias hangulatot nyújtanak, és remekül puhítják a mennyezet és a padló ridegségét. Ügyes tároló megoldásokkal, az egyszerű, beépített elemeket izgalmassá varázsolták.

Nőies hálószoba ötlet sárgával és fehérrel

Fehér franciaágy sárga kanapé

Hálószoba könyvespolcokkal

3. Ebben a hálóban az lehet az érzésünk, hogy beköltözött a sejtelmes félhomály. A látszóbeton falak és a szürke kiegészítők olyanok, akár egy színházi díszlet. A puha textilek, súlyos drapériák, és a falidíszként is szolgáló lámpákból származó lágy fények miatt azonban mégis hívogató, kellemes a hangulata. Az eltolható gardrób ajtókat hosszú pálcára emlékeztető fogantyúkkal dobták fel, amik az ágy feletti lámpák formájában is visszaköszön.

Taupe színű hálószoba high end férfias

Modern minimál gardróbszekrény hálószobában

Férfias gardróbszekrény Ghost szék

4. Ez a szoba simán elmegy egy tinédzser fiúszobának, de egy urbanista hálószobának is. A tengerészkék szín és a kockás pléd feldobja az egyszerű, ám rendkívül otthonos helyiség hangulatát. Az ágy mögötti fejvég, maga az ágy, és az ülőkék is mind-mind ugyanabból a faanyagból, egyforma stílusban készültek. Az ágyvéget a fal színével megegyezőre festettek, így optikailag nem vesz le a térből a széles tároló elem. A hálóban még egy praktikus dolgozó sarok is helyet kapott egy gyönyörű Chair One székkel.

Tiniszoba városi stílusban

Modern fakeretes franciaágy ötlet

DOlgozósarok egy piros Chair One székkel

5. Első ránézésre ez egy igazán férfiasra hangolt macsós hálószoba. A tervezők a kiegészítők gondos összeválogatásával egy rendkívül otthonos, nagyon is mai megjelenésű helyiséget varázsoltak belőle. A puha, terebélyes ágy, a modern lámpák és a design fotel remek választás az egyszerű alapok kiegészítésére.

Modern macsós hálószoba téglafallal

Férfias loft hangulatú hálószoba

Férfias hálószoba design sárga fotelell

Hálószoba felülnézetből

6. Minimál hálószoba művészetkedvelőknek. Ebben a hálóban minden felesleget holmit a gardróbszobába száműztek. Középpontban az ágy amit reflektorszerűen világítanak meg este az olvasólámpák. Puhaságot a térnek a különleges struktúrájú szőnyeg ad és mondjuk többféle ágytakaró amit kedvünk szerint váltogathatunk.

Világos minimál hálószoba egy nagy festménnyel

Minimál hálószoba gardróbszoba kapcsolattal

Egyszerű könyvespolc hálószobában éjjeliszekrény helyett

Teljesen kárpitozott puha olasz design franciágy

7. A szürkéskék osztott falak és a sárga kiegészítők révén ez a háló inkább egy lakosztály, vagy egy drága hotelszoba benyomását kelti. A sok puha textil és a falburkolat mégis otthonossá varázsolják a helyiséget. Az összhatást a belógó, retro éjjeli lámpák teszik teljessé.

Visszafogott modern városi stílusú hálószoba sötétebb színekkel

Színek dobják fel a hálószobát

Szöveg: Vasas Anikó