Bono Design

A hálószoba, mint az intim zónákhoz tartozó terület, ugyanolyan gondos tervezést igényel mint a nappali vagy a konyha. Ha a szoba nem nyújt kényelmet az első pillanattól kezdve, akkor ott valamin változtatnunk kell. Hálószoba bútoraink - jelen esetben a Colombini Golf sorozat - számos megoldást nyújt abban, hogy a bennünket legjobban kiszolgáló és legjobban tetsző hálóból indíthassuk a napot és ugyanide léphessünk be esténként.

Ha úgy döntünk, hogy a hálószobánk megfelelően nagy, és ez lesz a ruhatárolás helyszíne is, akkor érdemes beállítani egy széles tolóajtós gardróbot, és fiókos tárolókat is. Vannak akik a tükrös megoldást kedvelik, és nemcsak a térnövelő hatása miatt. Ha nincs szükségünk teljes felületen tükörre, akkor válasszunk több kisebb, vagy mozgatható megoldást, de olyan méretet szerezzünk be amiben a teljes alakos formában ellenőrizhetjük öltözékünket.

Az ágy, mint központi bútordarab a bejárat irányába nézzen, vagy azzal szemben helyezkedjen el. Legyen mindkét oldalról jól megközelíthető, és legyen elegendő hely az éjjeliszekrényeknek is. Néhány fotón felfedezhetünk olyan tárolószekrényeket, melyek már-már nappali bútor benyomását keltik. Ezeket jól kombinálhatjuk az éjjeliszekrénnyel, melynek kisebb a befogadóképessége.

A Golf bútorok az olaszos modern könnyed stílust képviselik. Azoknak a városlakóknak ajánljuk akiknek fontos a finom megjelenés a minimálhoz közelítő letisztultság, a kellemes, jól kombinálható tónusok. A tökéletes hálószobát a megfelelő bútorokon túl még két dolog jellemzi: A tökéletes árnyékolás mely a pihentető alváshoz képes teljesen kizárni a fényt, és a megfelelő erősségű fényforrások megléte akár olvasásról, akár öltözködésről, akár romantikus pillanatokról legyen szó.

Bono Design hálószobák

Modern hálószoba és tolóajtós gardrób

Modern franciaágy

Modern szövetes franciágy

Natúr színű hálószoba bútor

Olasz lakberendezés

Olasz komód és tükör hálószobában

Tolóajtós gardrób

Modern lakberendezés hálószobabútor

Modern tolóajtós gardrób Colombini

Fehér gardrób harmonikaajtós

Grafitszürke franciaágy

Modern kicsi éjjeliszekrény

Magasfényű fekete komód

Gardrób trendi színekben

Kényelmes franciaágyak Budapest

Hatalmas gardrób

Bedroom design Italian furniture

Colombini bedroom

Alacsony éjjeliszekrény Bono Design

Látogasson el bemutatótermünkbe:

Bono Design Kft.

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest