Válasszunk igényes, időtálló bútorokat, kényelmes matracot. Harmonizáló színek, puha textilek használatával finomíthatjuk az enteriőrt, adhatjuk meg a szoba otthonosságát. Kerüljük a zsúfoltságot – ezt megfelelő tároló bútorok használatával érhetjük el. Lehetőség szerint biztosítsunk sok természetes fényt, szellőztetési lehetőséget, de gondoskodjunk a megfelelő árnyékolásról is, hogy a kora reggeli nap ne ébresszen fel minket.

Idill hálószobák
Modern tolóajtós szekrények, magasfényű betétek a gardróbokon, az ágyak fejvégén és a komódokon – ettől elegáns és modern ez a bútorcsalád. Sötét szilva, álgesztes juhar, világos sonoma tölgy vagy fehér korpusszal választható, az ajtóbetétek lehetnek fényes fehér, fényes fekete, vagy capuccino színűek. Az Idill bútorcsalád 2016-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, mely jelzi a kiváló minőséget.

Délity Bútor Idill hálószoba bútor

Délity Bútor Idill hálószoba bútor

Délity Bútor Idill hálószoba bútor
 
Country hálószobák
A rusztikus stílus kedvelőinek jó választás a Country bútorcsalád hálószobája. Masszív megjelenés, meleg tölgy színek jellemzik ezt a bútorcsaládot.

Délity Bútor Country hálószoba bútor

Délity Bútor Country hálószoba bútor

Joy - hálószoba a fiataloknak
Fehér és lila színben a lányoknak, szil és alu színben a fiúknak.

Délity Bútor Joy hálószoba bútor

Délity Bútor Joy hálószoba bútor

További hálószoba bútor összeállításokért látogasson el a Délity Bútor Zrt. weboldalára. A Box, Mozaik, Nexus és River bútorcsaládok elemeiből is összeállíthatók igényes és szép hálószobák.

Lakossági Bútor viszonteladóink az országban »

 Délity Bútor Nemesnádudvar

 DÉLITY BÚTOR ZRT.

www.delitybutor.hu

6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u. 58.
Térképen

Telefon: +36-79/578-050