Fiókjai érintésre jönnek ki, enyhe nyomásra finoman visszasiklanak a helyükre, mert villanymotorok és egy vezérlő elektronika irányítja az egészet, olyan komfortérzetet nyújtva
a konyhabútor tulajdonosának, amihez nem hasonlítható semmi.

Carlo Carletti automatic kitchens

A technológia olyannyira új, hogy még a hollywoodi szupergazdagok közül sem mindenki rendelkezik ilyennel. A Carlo Carletti automatic kitchens megoldásokat egy bevezetési időszakra Magyarországon úgy áraztuk be, hogy ez a csúcskategória részben vagy egészében elérhető legyen az egymillió forint körüli konyhabútor-vásárlók számára is! Mostantól sem az elit kategóriában tartozó, rendkívül elegáns minimál dizájn, sem pedig a luxus csúcsát jelentő high tech megoldások nem a Forbes néhány szerencsésének a kiváltságát jelentik, hanem a magukra és környezetükre igényes, azért az életben valamit mégiscsak elért magyar emberek mindennapjait is képesek bearanyozni. A Carlo Carletti egyedi megoldásai ezt a célt szolgálják.

carlo-carletti-automatic-kitchen

A Carlo Carletti automatic kitchens rendszereket sok esetben teljes egészében fogantyú nélküli kivitelben gyártjuk, ami miatt a nappalival egybekötött konyhák konyhabútorai tökéletesen illeszkednek az egységes térbe. Nem tűnik ugyanis konyhabútornak egy fogantyú nélküli hatalmas tagolt falfelület. Konyhabútorrá akkor változik szinte varázsütésre egy falburkolásnak ható magasfényű vagy faerezetes falfelület, ha megérintjük. A falból hirtelen, mégis lágyan elősiklik egy evőeszközös, tányértartó vagy lábostartó fiók, fölfelé nyílik egy ajtó, kecsesen nyújtózkodó lábú poharakat tárva elénk.

Carlo Carletti különlegesség a fafelületek erezetének futtatása. Nem ördöngösség, csupán odafigyelés. Szemben a kevésbé igényes gyártókkal, ahol az erezetek összevissza mennek, a Carlo Carletti konyhabútorok esetében ajtókon, fiókokon keresztül fut szépen az erezet, meg nem szakadva sehol. Egy vékony szál nem szalad bele egy vastagba vagy más színűbe, nem vált át eltérő mintázatba, tákolt hatást keltve, hanem gyönyörű, egységes képet formál, akárha egy fából lenne kifaragva az egész konyhabútor. És hogy ez mennyivel is teszi drágábbá a bútort? Semennyivel. Az odafigyelésnek ugyanis nincs ára, csak eredménye. A minőség nem csak ártényező.

Ugyanígy egy vállalati alapelvből kiindulva és ahhoz ragaszkodva a Carlo Carletti automatic kitchens magas minőségű alapanyagokat használ a konyhabútor egészében, ami miatt évek múlva is gyönyörű marad a konyhabútor. Ha mégis sérülnének vagy elhasználódnának a felületek, mind a kőzetszemcsés akryl munkalapok, mind az akryl ajtófrontok fölcsiszolhatóak, amitől nem csupán újszerűek lesznek, hanem konkrétan újjá varázsolódnak, ismét eredeti fényükben csillogva. A csúcskategóriás vasalati rendszerek amelyek nálunk alapáron elérhetőek pedig a minőségérzet múló pillanatait emelik hosszú évekre vajpuhán működő, magas komfortérzetet stabilan nyújtó állapottá. Mindenki tudja, mi a különbség a műbőr és a valódi bőr között. A csillapítós vasalatok között ugyanilyen (a szakma számára jól ismert, a költségek okán mégis gyakran eltitkolt) különbségek léteznek, amelyek hónapok múlva jönnek elő. Válasszuk mindig a minőséget! Megéri.

carlo-carletti-automatic-kitchen

Az általunk szerelt gránitőrlemény munkalapok összeillesztése nem látható, mint ahogy a mosogatótálat is összecsiszoljuk a munkalappal, olyan hatást keltve, mint ha egyetlen monumentális kőtömbből lenne kifaragva az egész munkalap, és a mosogatótál is. Tovább növelhető a munkalap erőteljes hatása, amikor a normál 4 centiméter helyett 8, 10 vagy akár 15 centiméter látszólagos vastagságot érünk el. Itt természetesen virtuális vastagságról beszélünk a vizuális hatás kedvéért, különben tonnás súly nehezedne a bútortestre. A Carlo Carletti konyhabútorok egyedi méretben készülnek, vagyis semmilyen tekintetben nem beszélhetünk sztenderd elemekről. A fiókok olyan méretűek lesznek, amilyet a megfelelő vizuális hatás vagy a funkcionalitás, esetleg a falméret megkíván. 732,4 mm, 735,7 mm vagy bármely egyéb méret lehet. Az egyedi méretnek ráadásul nincs felára! A fiókok vagy a fölfelé nyíló ajtók is lehetnek akár 1.240 mm szélességűek is, amennyiben a hatás megkívánja. Ilyenkor természetesen 50 kg teherbírású fiókokat és speciálisan erős fölfelé nyíló vasalatokat szerelünk. Az egyedi megjelenést erősíthetjük olyan kiegészítőkkel, mint például a munkapultba süllyeszthető szagelszívó vagy a gombnyomásra a munkalapból előjövő konnektor. Színválaszték: 100+ akryl munkalap szín, 100+ HPL munkalap szín, 100+ korpusz (bútor test) és 100+ ajtófront szín, 640 fogantyú és végtelen pác színárnyalat vagy festett ajtófront szín közül választhatnak a Carlo Carletti konyhabútor vásárlói. És igen, az egyedi színeknek sincs felára! A Carlo Carletti konyhabútorokat jellemzően modern LED világítással szállítjuk, amelyek nem csupán energiatakarékosak és 30.000 óra élettartammal rendelkeznek, hanem rendkívül elegánsan integrálhatóak a bútorokba.

A Carlo Carletti Kft. célja csúcskategóriás konyhabútorokat gyártani elérhető áron. Elérhetőség, és további információ:

Carlo Carletti Konyhák

www.minimaldesign.hu