Barátságos, praktikus, esztétikus otthonban élni, és dolgozni természetes igény mindenki részéről. Miért kellene beérnünk azzal, hogy csak nyaralások alkalmával lássunk magunk körül igazán szépen, ízlésesen berendezett házakat, lakásokat. Az év többi napja talán éppen olyan fontos, sőt… Üzletünk megnyitásával nem titkolt célunk lehetővé tenni az Ön számára is, hogy olyan otthont teremthessen magának, ahonnan nem vágyódik majd máshová. A nálunk vásárolt bútorokban Ön hosszú évekig örömét fogja lelni, és nem csak azért, mert az olasz design méltán vált népszerűvé az egész világon, hanem mert ezekben a bútorokban az esztétika és a funkcionalitás kiváló minőséggel is ötvöződik.

Itália asztalosmesterei több száz évvel ezelőtt alapozták meg azokat a bútorgyártási technológiákat, melyek mára Olaszországot a világ bútorgyártásának élvonalába emelték. Ebben az országban tehát nem véletlenül találkozunk nagy múlttal és tapasztalattal rendelkező gyárakkal, és a napjainkra kicsiszolódott, kifinomult ízlés sem néhány évtized szüleménye. Ha fellapozza galériánkat, érzékelni fogja a különbséget. De ne érje be ennyivel! Szép fotókat bármely gyártócég készíttethet, tehát győződjön meg róla személyesen is, hogy bútoraink minősége és esztétikus megjelenése a valóságban még inkább szembeötlő. Magyar és olasz kollégáink egyaránt készséggel állnak az Ön rendelkezésére elképzelései megvalósításában, legyen akár a klasszikus, akár a modern stílus híve.

Tekintse meg a legújabb modern konyhabútor sorozatunk további képeit:

Tájékozódásul néhány termékünk:

Konyhabútorok, konyhasziget, konyha félsziget, üveg munkalapok, gránit munkalapok, márvány munkalapok, shock cristalan munkalapok, inox munkalapok, kamraszekrények, polimerikus ajtófront, alkorcell ajtófront, üveg front, magasfényű konyhabútorok, gránit mosogató, ultragránit mosogató, gránit csaptelep, ultrametál mosogató, inox mosogató, ultraquartz mosogató, beépíthető háztartási gépek, beépített elszívók

Monte Grappa Mobili

Cím: 1047 Budapest
Károlyi István utca 5. fsz. 2.
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat 9-17 óra

Telefon: 06 1 630 7364

www.montegrappamobili.hu