Amerikai dió konyhabútor front

Azoknak ajánljuk, akik az egyszerű, de hatásos dizájn hívei. A sima furnéros ajtók a belső titkok kapui. A standardtól eltérő 3 cm-es ajtóvastagság teszi lehetővé az ajtók szélébe is süllyesztett fogantyúk kerülhessenek. Így ezek rejtve maradnak, és nem zavarják az egységes felület rendjét. Az ajtók faerezete és rajzolata a vizuális élményért felelnek. Ínyencség a szemnek, nyugalom a kéznek, szépség, mely bármikor hajlandó Önnek kitárulkozni. Az amerikai dió összeállítás a diófa melegségét sugározza az egész térbe. A fekete üveghátfal fehér nagyméretű kerámia csempével egészül ki, és együttesen alkotja az Amerikai dió konyha elengedhetetlen kontrasztját.

Érezhető a terek folytonossága, összemosódik a határ a pihenés és a főzés között. A konyhasziget gránit munkalapja és a fa borítású korpusza több funkciót is rejt. A sziget hátsó oldalán található panel kinyitható, és komoly tárolókapacitással bír, van itt bőven hely az edényektől egészen a porcelán étkészletekig. Mindez könnyített króm lábakon áll, amik tökéletes összhangban vannak a fogantyúk vagy a díszlécek fényes króm felületével. A felső szekrények bordázott ajtajúak, a furnérozott dió és az átlátszó plexi váltja egymást kellemes ritmusban. Ha monumentális szépségre vágynak, akkor a megfelelő választás pontosan Önök előtt áll.

Amerikai dió konyha

Amerikai dió cseh konyhabútor

Gránit munkalap, szigetes konyha

Amerikai dió fafurnér konyha

Amerikai dió mintázatú konyha felület

Amerikai dió félszigetes konyha

Amerikai dió bútorfront

Amerikai dió komód és nappali bútor

Nagy tárolófiókok edényeknek, evőeszközöknek

Furnér borítású fiókok

Teleszkópos vasalat konyhabútor fiókhoz

Indiai alma konyhabútor front

Elkészítettük Önnek a luxushatású grafitszínű ajtók és az indiai alma bútorfrontok látványos kombinációját. Ötvöztük az egyediséget a kivételes ízléssel, a szokatlant az átgondolttal. Hogyan csináltuk? Egyedülálló fafurnérral dolgozunk, mely egy megismételhetetlen történetet mesél el az egyedülálló dizájnról. A fafurnér csíkokat a helyére illesztjük, kiegyenesítjük és magasfényű lakkal vonjuk be. Ezután keretbe helyezzük és egymás mellé illesztjük oly módon, hogy az erezetek természetes módon futnak az egymás mellett álló ajtófrontokon. Sehol a világon nem talál két egyforma darabot.

A fehér Polystone munkalappal kontrasztot alkot a konyhabútor. Ellensúlyozza a sötét grafit színű ajtókat, ezzel ritmust ad a helyiségnek. A felső szekrényekben világító polc található, mely megvilágítja a munkalapot és a szekrények belsejét is. Tiszta eleganciának nevezik ezt a játékot amelyben mindvégig részt veszünk.

Polystone munkalap

Indiai alma konyhabútor front

Indiai alma konyhabútor front

Indiai alma fafurnér

Polystone munkalap fehér színben

Indiai alma lakkozott bútorfront

Indiai alma bútorlap étkező dekoráció

Indiai alma lakkozott bútorfront

 Forgalmazza:

 

Th design MaxCity bútorok, konyhabútor

www.thdesign.hu