Tárolás a kamraajtóban

Legyen szó bármekkora alapterületű konyháról, nincs az a szekrény, ami ne telne meg pillanatok alatt a sok szükséges holmival. A napi bevásárlás, a konyhai nyers és száraz alapanyagok zöldségek, gyümölcsök tárolására is gondolnunk kell. A fűszer, termény, konzerv és más nem romlandó élelmiszerek tárolására többféle megoldás is kínálkozik. Az első, amikor nincs külön kamránk, így a konyhaszekrényben kell kialakítanunk egy erre a célra alkalmas részt. Ez lehet egy önálló magas elem akár egy kényelmesen nyíló dupla ajtóval. A speciálisan erre a célra tervezett kihúzható polcos elemek is egészen sok holmit tudnak felvenni. Szerencsés esetben családi házak tervezésekor már az alaprajzra került egy kényelmesen megközelíthető kamrahelyiség. 

A kamra funkcionalitása és polcrendszere egy olyan prioritás, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azért érdemes itt is a praktikumot a stílusos megjelenéssel ötvözni, hiszen nem jó érzés egy szép konyhából egy unalmas kamrába toppanni. 

Annak ellenére, hogy apró részletnek tűnhet, az intelligens kamraajtó minőségi különbséget hozhat a konyhába. Lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, miközben további tárolási lehetőségeket biztosít. Ha a kamrahelyiségünk lehetővé teszi érdemes egy látványos tolóajtós kivitellel helyet spórolnunk. Maga az ajtó pedig lehet egy most oly népszerű klasszikus és rusztikus megjelenésű pajta stílusú ajtó. Ezek a modern konyhabútorokkal is látványos kontrasztot alkotnak. 

Kétszárnyú kamraajtó a konyha része

Kis kamrahelyiség falban futó tolóajtóval

Szekrényajtónak álcázott kamraajtó

Nagy okos kamraszekrény

Kamraszekrény térben álló

Világosszürke kamraszekrény lakberinfo

Kihúzható polcos kamra tárolás konyhában

Praktikus kamrahelyiség

Csúszófiókos kamraszekrény

kamraszekrény pajtaajtóval

Táblafestékkel festett kamra ajtó pajtaajtóból

Kétszárnyú tolóajtó kamrán

Kétszárnyú kamra modern konyhába

Ajtóba pakolható konyhai holmik praktikusan ötlet

Rejtett kamra a konyhában

Rusztikus pajtaajtó a kamrán

Kényelmes kamraszekrény klasszikus konyhában

Eltolható pajtaajtó kamrán

Fiókos kamraszekrény

Tolóajtós polcos kamraszekrény

Eltolható pajtaajtó fém sínnel