Konyhakiállítás

Ha felújítás, lakásvásárlás előtt állsz, vagy csak érdekel a gasztronómia, itt biztosan találsz kedvedre valót, hiszen élőben láthatod a legújabb konyhabútorokat, konyhagépeket és az otthoni sütés-főzés legfrissebb irányzatait! A színpadon a hazai gasztronómiai élet kiemelkedő képviselői: sztárséfek, fiatal tehetségek és bloggerek mutatják be főzőtudományukat, a standokon pedig kiállítóink jóvoltából ismerhetsz meg praktikus konyhai, tervezési fogásokat és különleges termékeket.

Fényes felületű szigetes konyha

Egy álomkonyha sok-sok apró részletből tevődik össze: bútorok, felületek, kis- és nagygépek harmonikus összessége szükséges ahhoz, hogy valósággá váljon. Az idei Konyhakiállításon mindegyik területet lefedjük majd, sőt! Minden eddiginél gazdagabb konyhabútor felhozatallal készülünk a konyhák szerelmeseinek és az építkezés vagy felújítás előtt állóknak. A bohém, színes bútoroktól kezdve a lebegő polcokon át a márvány felületekig rengeteg izgalmas dizájn jelenik meg az eseményen.  Kiállítóink és szakembereink mindenkinek segítenek eligazodni, hogy a gazdag kínálatban megtalálják a számukra legideálisabb megoldást.

Szürke magasfényű konyhabútor

Konyhakiállítás Aréna

Sütő, amely magától állítja be, milyen hőfokon és meddig süssük az ételünket? Kamerás rendszer, amellyel a fotelből állíthatjuk be a kívánt sütési paramétereket, ellenőrizhetjük ételünk aktuális állapotát? Főzőlap, amely kikapcsolt állapotban a konyhapult részeként funkcionál? Napjaink technológiai fejlődésével szinte lehetetlen lépést tartani. Rendre forradalmi vagy éppen kisebb lépésekben megvalósított innovációkkal találkozunk, melyek korábban elképzelhetetlen módon könnyítik meg a mindennapjainkat. A konyhai okoseszközök terén számos olyan megoldás közül válogathatunk, melyek nem csupán kényelmünket szolgálják, hanem időt is spórolhatunk használatukkal.

Mi más jutna eszünkbe a konyháról, ha nem a finomabbnál finomabb falatok? A gasztronómia kedvelői számára is érdekes programokat kínálunk. Pénteken megkóstolhatjuk Jancsa Jani 2022-es umamiban gazdag bisztró burgerét, találkozhatunk Gáspár Beával, Wossala Rozinával, valamint a Mindmegette csapata is izgalmas fogásokkal készül mindhárom napra. Szombaton Mautner Zsófi és Bernáth József főztjét ismerhetik meg a látogatók. Természetesen az italokról sem feledkeztünk meg! A Boutiq'Bar képviseletében Nagy Zoltán és Kocsis Lilla „koktélforradalma” nyit új dimenziókat a bárkultúrában. Vasárnap Andrejszky Zoltán bemutatója a halas fogások kedvelőinek szól majd, valamint a japán-magyar csúcsgasztronómiát tálaljuk Botos Tamás séf asztaláról az ICON Buda bemutatójában. Pallag Dávid és felesége családias hangulatú bisztrót álmodott meg egy budaörsi kocsma helyén: a Rutin Budaörs újraértelmezett magyaros fogásait vonultatja fel a Konyhakiállítás színpadán.

Szigetes konyha

Zöld konyha lakberendezés

Szeretsz a konyhában sürögni-forogni? Igazi gasztro-őrült módjára lesed a legújabb helyeket és a különleges főzőtechnikákat? Felújítanál vagy ingatlant vásárolnál? Esetleg a modern technikai megoldások kedvelője vagy? Bármelyik is igaz rád, a Konyhakiállítás átfogó programkínálata és népes szakembergárdája biztosan tud neked újdonságot mutatni! Mi már beizzítottuk a főzőlapokat és behűtöttük a frissítőket, ideje, hogy te is felkészülj: három napon keresztül ugyanis minden a konyhai belsőépítészeti megoldásokról, a legmodernebb eszközökről és a gasztronómiáról szól majd nálunk! Kiállítóink standjainál megismerheted a legújabb és legizgalmasabb trendeket a konyhabútorok, -gépek és kiegészítők piacán. Álmaid konyhájának megvalósítása karnyújtásnyira kerül szakértőink jóvoltából, akik állandó ingyenes konyhatervezési tanácsadással segítenek, melyre érdemes előzetesen időpontot foglalnod.

Világoskék konyha

További részletekért böngészd honlapunkat: www.konyhakiallitas.hu