A Cotes Millet egy történelmi, 16. századi vízimalom a Soar folyó partján, közvetlenül Loughborough mellett. A 12 hektáros természetes réttel körülvett és gondozott kertekkel díszített ötemeletes épületben található a deVOL ötszintes konyha bemutatóterme, exkluzív otthoni lakberendezési kiegészítői, valamint a világ minden tájáról beszerzett vintage bútorai és ajándéktárgyai eklektikus keveréke. Ez valóban egy rendhagyó bemutatóterem, ahol a klasszikus légkört nem is lehetne jobban prezentálni. 

Sárga konyhabútor

Cikkünkben a Cotes Mill tetőtéri konyháját mutatjuk be, ahol a felületekre egy új réteg, a ragyogó sárga Scullery Yellow festék került. A bútorokat nem cserélték ki, csak a szekrényeket festették át. Carrarai márvány munkalapokra váltották a korábbi felületeket és a sárgaréz kiegészítőket is cserélték. Az átalakulás lenyűgöző lett, ami jól mutatja a deVOL shaker szekrényeinek sokoldalúságát, és azt, hogy egy felfrissítés, átfesetés szinte felér egy teljesen új konyha élményével. 

Shaker stílusú konyhabútor

Vintage konyha

Konyhai vitrinszekrény

Fehér festett téglafal konyhában

A malomnak ez a területe nyitott, magas, pajtaszerű mennyezettel és sok természetes fénnyel. Szépen  kopott barnás fapadlója nagyon jól működik a Scullery Yellow intenzív és meleg sárga árnyalatával. Szépen kiemeli ez a kontraszt a sok vintage fa kiegészítő és mediterrán hangulatú edények és tálak hangulatát. Négy nagy porcelán búrával szerelt lámpa is felvonul ebben a konyhában. Ezeket inkább a falra volt érdemes rögzíteni ilyen nagy belmagasság esetén. Krémes árnyalataik és elegáns sárgaréz karjaik szélesen szórják a fényt, amelyek meleg és megnyugtató ragyogással terjednek az egész szobában. A tágas központi sziget gáztűzhelyet és beépített sütőket tartalmaz, de nem uralja és nem rontja el a helyiség egyszerűségét, sőt remek helyet biztosít az edények előkészítéséhez és a nyitott  végeken való tárolásukhoz.

Régi vintage étkezőszék

Vintage előkészítő asztal shaker konyhában

Nagy konyhai szekrény ragyogó sárga színben

Mivel a helyiség igencsak tágas, ez lehetővé tette, hogy még egy szép és hasznos vintage előkészítő asztal is bekerüljön a térbe. Ezekről a bútorokról annyit kell tudni, hogy egy közeli szőlőtermesztő bitrokról került ide. Az étkezőasztal és a két szép régi antik szék is tovább fokozza a vintage hangulatot. Ez az az életérzés, amit ez a konyhastúdió a megrendelőik számára a saját otthounkban fog megvalósítani. Ha szeretnél még több konyhát látni, akkor látogass el a weboldalukra: deVOL Kitchens