Ezeknek a kanapéágyaknak az egyik különlegessége, hogy viszonylag olcsón, egy-két farmer árából új ruhába lehet öltöztetni őket. Több száz huzatból válogathatunk, ha arra szottyan kedvünk, hogy idényszerűen változtassuk lakásunk színeit, stílusát.

Innoshop kanapéágy

De ez még csak az egyik oldala az átváltozó művészeknek. Nemcsak színeiket, stílusukat tudják nagyon gyorsan változtatni, hanem alakjukat is. Ezek az Innovation kanapéágyaik egytől egyig multifunkcionális modellek – ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen alakíthatók át kanapéból ággyá, és ismét kanapévá. Hogy milyen egyszerű a művelet, azt az alábbi videó is mutatja:

Az osztatlan speciális matracoknak, és a multifunkciós kereteknek hála, a mindennapi alvásra alkalmas ágy és több pozícióba állítható kanapé tulajdonságait ötvözik az Innovation kanapéágyak. Az egyik „legősibb” modellje a kollekciónak a Fuji, melynek népszerűsége a kezdetek óta töretlen – garantált kényelmet biztosít. A skandináv tervezésű, minimál design vonalat erősíti a Minimum kanapéágy, mely Magyarországon a legkedveltebb modell. Minden egyes kanapéágyaknak van valami speciális tulajdonsága, kialakítása. Például a szintén nagyon népszerű Skater kerekeken gurul, ami megkönnyíti a modell kinyitását, áthelyezését.

Innoshop bőr kanapéágyInnoshop retró mintás kanapéágyInnoshop laza trendi kanapéágy
Innoshop piros kanapéágyInnoshop retró mintás kanapéágy
Innoshop design kanapéágy

Magyarországon az InnoShopban találkozhatsz ezekkel a kanapéágyakkal, sőt, néhány hónapja már nem csak személyesen a Kecskeméti utcában, de online is böngészheted őket webshopjukban!

INNOSHOP

Cím: B Á L N A |-1 szint | 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig 10.00-18.00 | Szombaton 10.00-14.00

Telefon és fax: (+36 1) 217 01 51

Mobil: (+36 20) 944 60 60

Raktár cím: 1033 Budapest, Bogdáni út 1-3 (árukiadás előre egyeztetett időpontban)

www.innoshop.hu