Míg a szélsőséges és harsány árnyalatok leginkább a topdizájnerek kollekciójában kapnak szerepet, az új, semleges finom színek izgalmas enteriőrökbe rendezve hangolják harmóniára a lelket.

A semleges nem jelentéktelen és nem unalmas. A semleges finom mosoly, a semleges lágy érintés, a semlegesnél minden a helyére kerül anélkül, hogy tudnánk az okát. Ez az idei év lakberendezési trendjének irányvonala.

Arketipo semleges színű kanapé

Életterünk formálása szinte minden esetben önkifejezési forma. Ha azonban az, akkor 2013 mindenki számára a finomhangolás időszaka lesz. Olyasfajta tobzódásoktól mentes, arany középutat kell megtalálnunk önmagunkban és a minket körülvevő térben, aminek része a lágyság, finomság és inspiratív terek létrehozása.

Kanapé fényes huzattal

Designer fotel kerek formák, olívzöld

A világos és megdöbbentő színek korszaka lejárt, komoly hangsúlyt kapnak a bőrszerű, barna, cappuccino és krémes árnyalatok. Erősödik az oliva, a pirosak egyre narancsosabbak, a sárgák pedig puhábbak és kevésbé sportosak.

Hajtogatható kanapé piros

Hajtogatható kanapé piros 2

Lila bőr kanapé

Visszatér az Art Deco tiszta formavilága újrahangolt színekkel: galambszürke, lágy lila és zöld felületek találkoznak olyan anyagokkal,  mint a makasszár ébenfa, vagy a kifinomult fémek közül a bronz, csiszolt acél és a nikkel.

Himolla semleges színű bőrkanapé

Modern olivazöld kanapé

Modern sárga kanapé

Ha megvannak a kiválasztott színek akkor a tér formálására keressük a hajtogatott és szobrászati formákat, érdekes textúrákat. Idén a fényes felületek uralják a teret és a hangsúlyt a természet által inspirált motívumok veszik át. 

Art of Home Lakberendezés

www.artofhome.hu

2040 Budaörs, Építők útja 2-4. (A Baumax mögött)
Parkolás az áruház előtt lehetséges

Nyitva: H-Szo: 10-20 óráig, Vasárnap 10-19 óráig

Telefon: +36 30 / 210-1357